Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
110-es:"ne tessék kérdést feltenni"
Miért ne lehetnék kíváncsi mások véleményére? S ha olyat mond, megfontolom. De nem kötelező.
"megmondoemberkedj"
Te megmondóemberkedsz s megsértődsz, ha nem ért vki egyet veled...?
#106: Gyakorlatilag azt mondod ki, hogy a válás, mint olyan minden esetben erkölcstelen és megvetendő, hiszen 'nem ezt esküszöm az oltárnál a násznép előtt'. Erre csak azt tudom mondani, hogy egyrészt én nem esküdtem templomban, mert ateista vagyok, másrészt meg a polgári esküvőt se úgy gondolja az ember, hogy 'időleges', de mégis csak igen gyakran vannak olyan élethelyzetek, amikor a személyiség oly mértékben változik, hogy bármilyen komolyan gondolták is, az együttélés már lehetetlen. És tök mindegy, mi az oka...
De ha ragaszkodsz a véleményedhez( és miért ne ragaszkodnál, hiszen autonóm személyiség vagy) akkor röviden ez a Te álláspontod: templomi esküvő esetén nincs válás és kész. Polgári esetén mi a helyzet? Ott beleférhet bizonyos esetekben?
Viszont mi is autonóm személyiségek vagyunk, külön/önálló véleménnyel, tehát pl. szerintem igen is létjogosultsága van a válásnak.
És most holtpontra is jutottunk, kész, ennyi, befejezhetjük a témában a diskurzust.
De akkor miért is a kérdésed?
nem teljesen ertem a kerdest
az a kerdes, hogy az, hogy belezugtal a fonokodbe akit nagyobb bikanak tartottal es minden fasza vele, a regi ferjeddel meg ez nem jott ossze?
ez nem gaz, ez az elet
vagy az, hgy talaltal egy penzesebb pasit es a szerelem helyett a penzt valasztottad? ha igy van, az gaz, de ha van gyomrod hozza, akkor ez a te eleted, nem kell szamotadnod senkinek.
a hazassag meg ha tetszik ha nem nem orokre szol, addig erdemes benne maradni, amig mind a ket fel oromet leli benne.
113-as: "belezugtal a fonokodbe"
A mangalicába...??
:o))
113-as: "talaltal egy penzesebb pasit es a szerelem helyett a penzt valasztottad?"
Hogy is hívják azt, ki anyagiak fejében bocsájtja rendelkezésre bájait...?
;-)
112-es:"személyiség oly mértékben változik"
Miben változott a kicsike "személyisége"?
"mi is autonóm személyiségek vagyunk"
Mondtam az ellenkezőjét...?
117-es: "20 év körüli nő 10 év alatt piszok sokat"
Minden bizonnyal. De a kicsike 27 évesen ment hozzá, akkor már hét(!) éve együtt éltek: igazán nem mondhatta, hogy "anyám, én nem ilyen a lovat akartam"...
118-as: "az ember változik"
Miben változott a kicsike: intellektusban? Vagy miben...?
:o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!