Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
152-es: "Persze, elítélendő. Ugyanakkor érthető is..."
Végre egy értékelhető hsz a részedről...
#161: Hát persze, végül is tudom én, hogy mit akarsz hallani...
Itt senki nem állította, hogy a megcsalás nem volt csúnya dolog, ebben egyetértünk. De változnak a dolgok, senkit nem lehet semmire kényszeríteni holmi templomban elmondott ígéret miatt. ( Itt, a GYK-n olvastam a kérdést: helyes-e , hogy keresztelőre nem pénzt, hanem képes bibliát és keresztet adtam, de a szülők pénzt vártak volna. Válasz: olyat kell adni, amit használni tud. Ezekkel mit kezdenek, ha nem is vallásosak?) Na, ha ilyen volt az esküvő is, akkor simán belefér a válás. De ha nem ilyen volt, szerintem akkor is... Engedd már el, ők boldogok, élj Te is boldogan és ne itt nyűglődj!
162-es: "ők boldogok"
A mangalicával?! Minthogy a fennebb említett Schmuck Andorral ama hölgyek is hajj-de-hú-de-nagyon "boldogok" voltak, úgy-e...?
;-)
Mert ha nem boldog a nő akkor mi van? Mi közöd hozzá?
Mindenki leírta hogy a megcsalás elítélendő, de az hogy utána elvált a férjétől az nem. Szóval mindenki értékelhető választ adott a kérdésre. Az más kérdés hogy te csak azt fogadod el ami azt írja amit hallani akarsz.
És nagyon beteges hogy ennyire megviseli ez az egész, hogy ennyire megszállottan foglalkoztat hogy 17 oldalon keresztül szidod őket. Akkor is beteges ha te vagy az exferj és akkor is ha nem.
"kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban)"
Az öntelt gyökér exférj, csak egy kolonc volt a nőnek a nyakán. Elvégre a csaj vitte magával, azt sem tudjuk dolgozott-e, érvényesült-e külföldön, vagy csak 24 órában mantrázta a mangalica sztorit. Persze, hogy megunta az asszonyka. Az öntelt gyökér észre sem vette, hogy azzal, hogy a nála jóval sikeresebb és jóval többet kereső férfit próbálja a mangalica sztorival alázni, ezzel lényegében a saját lúzerségéről mesél.
165-ös: "kolonc volt a nőnek a nyakán"
Akkor miért ment hozzá? Eképp vélekedett közvetlen' az esküvőjük előtt: "nagyon jó ember; nagyon jó apa lesz; jó humorú; sportos, mint én: én nem ülök otthon olvasgatni; azonos az értékrendünk, az érdeklődési körünk (kirándulás, utazás, sízés); vele képzelem el a jövőt; van közös múltunk, amire lehet építeni; együtt fogunk megöregedni" - "gyökérségről", "koloncságról", "önteltségről", "korlátoltságról" szó se volt...
165-ös: "a csaj vitte magával"
Tudod, ez úgy működik, hogy a házastársadat viszed magaddal. Vagy gondolod, hogy a házastársak csak karácsonykor meg húsvétkor akarják egymást látni?
"dolgozott-e"
A stabil állását hagyta ott...
"A stabil állását hagyta ott..."
Tehát kint nem talált munkát 2 év alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!