Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Figyelt kérdés
Ha van egy hölgy, aki kikerülvén a felsőoktatásról, elhelyezkedik első munkahelyén - végzettségének megfelelőn az állami szektorban -, ám többre vágyván öt év múltán jelentkezik a felettes szervhez (illetékes minisztériumhoz) munkavállalónak, ahová elképesztő szerencséjére fölveszik, s így megvalósulván fél évtizede dédelgetett álma, kiküldik külképviseletre dolgozni, vihetvén magával férjét is (akivel akkor már kilenc éve együtt éltek, másfél éve pedig házasságban), majd két év múltán összejön céltudatosan ott a külképviselet egyik vezető munkatársával - aki innentől biztosítja számára azt az életszínvonalat, mit a fölszarvazott férj nem volt képes (többszintes családi ház, az eddigieknél magasabb szintű nyaralások - nemcsak ócska horvát, uncsi szlovén tengerpart -, különböző országok külképviseletein való elhelyezkedés - Ausztráliától Kanadán s Litvánián keresztül, Egyiptomon s Bolívián át Törökországig - kilátása sat.) -, megcsalván, megalázván s eldobván így a vele együtt évek óta kint élő férjét (megszegvén néki tett templomi hűségesküjét: jóban-rosszban, egészségben-betegségben, gazdagságban-szegénységben azt mondván: "ilyenkor önzőnek kell lenni, csak a saját boldogságodat kell nézni, nem szabad szánalomból a másikkal maradni, majd talál magának valakit, nekem is csak egy életem van, ebből kell kihoznom a maximumot, a férjem - ki amúgy a tenyerén hordozta s kinyalta a fenekét - már nem tudja azt biztosítani, amire én karriérileg, anyagilag, életvitelileg vágyom, ígyhát szükséges szintet lépnem a saját jól fölfogott érdekemben"), akkor ez elítélendő, vagy a hűség, lojalitás kitartás már elavult, meghaladott, érvényesülésünket csak gátló elvárások és praktikusan kell kezelni az élethelyzeteket: el kell venni, amit az élet felkínál, nem túlgondolni a dolgokat, nem erkölcsi skrupulusok szerint dönteni, hanem kizárólag a magam érdekeit szem előtt tartani...?2023. okt. 27. 04:44
1951/2244 anonim válasza:
Nem csak szerinted. Mindenki ezt gondolja. Ha nem így lenne, válaszolna.
Külön vicces, amikor szövegértésről beszél, amikor funkcionális analfabéta is :D
1952/2244 A kérdező kommentje:
Tégy úgy. Ha neked így könnyebb elviselned sivár életedet. Mindenkinek más a túlélési stratégiája. A tiéd legyen ez...
márc. 30. 09:36
1953/2244 A kérdező kommentje:
"Csak ugye az se megy neki"
Miért ne menne?
"Ahogy semmi, amihez minimum 50-es IQ kell"
Annyi talán még van - ami épp kétszerte több a tiédnél...
márc. 30. 09:38
1954/2244 anonim válasza:
Te tényleg egyre szánalmasabb vagy. A cipőm IQ-ja is több a tiédnél :D A válaszaid hol maradnak a kérdéseinkre? Ha nem kamu, akkor miért nem tudsz semmire válaszolni?
1955/2244 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem tudnók? Nagyon piciny lehet az az iq, ha még azt sem fogod föl, amit fehéren-feketén leírtam...
márc. 30. 11:52
1956/2244 anonim válasza:
Jól írtad, nagyon pici az IQ-d, ezért nem fogsz fel semmit. Válaszolj a kérdéseinkre. Ha most se válaszolsz, azzal csak igazolod, hogy nem tudsz.
1957/2244 anonim válasza:
#1955 de nem írtál le semmit, amiből minimális hiteled lehetne. Egyetlen érved, hogy "létezik ilyen". Igen, lottó nyertesek is léteznek, alkoholisták is léteznek, pedofilok is léteznek, sorozatgyilkosok is léteznek, zsenik is léteznek, nagyon sok minden létezik, de ez nem támasztja alá a történeted. Tudod... a forrás megjelölés az információ megbízhatóságának az alapja. Te nem helyezed el magad a történetben, többszöri kérdezésre sem, innentől kezdve a legegyszerűbb magyarázat, hogy kitalált. A többi infó alapján pedig egy női privát részt soha nem látott, magányos, szánalmas valaki van, aki próbálja magyarázni a szegénységi bizonyítványát.
1958/2244 A kérdező kommentje:
"Jól írtad"
Jól írtam, hogy még azt sem fogod föl, amit fehéren-feketén leírtam? Oké, te mondád......
márc. 30. 13:34
1959/2244 A kérdező kommentje:
#1957 Hidd így. Bár hinni a templomban kell...
márc. 30. 13:35
1960/2244 anonim válasza:
Hinni a templomban kell? Ez új...
Azt hittem istenségben, vagy valami hasonlóban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!