Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
#1929 Miert nem válaszolsz a kérdésre: honnan tudod, hogy amit te leírtál, az tény?
Ez egy egyszerű kérdés. Képes vagy rá válaszolni? Vagy ezzel beismerted, hogy amit ide "elénk tártál" csak egy sztori, amit te fabrikáltál?
Ez nem válasz a kérdésre. Megpróbálod újra? Hátha most sikerül.
Honnan TUDOD, hogy amit leírtál, az TÉNY?
Ez nem válasz erre a kérdésre:
Honnan tudod, hogy amit leírtál, az tény?
Miért nem helyezed el magad a történetben, hogy egyértelmű legyen, honnan van az információd? Miért nem válaszolsz a kérdésre?
Akkor válaszokat is játszi könnyedséggel kitalálnék.
Ugyan mi a "kitalált" egy felkapaszkodott aranyásó történetében? Ilyenek nap mint nap megtörténnek. Teljesen hétköznapi sztori...
#1937 Nekem miért nem válaszolsz? Honnan tudod, hogy amit leírtál, az tény? Miért nem helyezed el magad a történetben?
Ha válaszolsz, akkor én is válaszolok ezekre a kérdéseidre. Ugyanis van rá válasz, és szívesen leírom. Csak előtte választ szeretnék kapni az én kérdéseimre. Képes vagy értelmezni őket, feldolgozni, és válaszolni rájuk? Van rájuk válaszod?
Szóval a válaszokat is úgy kéne kitalálnod. Köszi az újabb beismerést.
Nyugi, ezeket már sokan kérdeztük, de semmire nem válaszol. Nem tud mit kitalálni a gyökér :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!