Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Senki nem akarja meggyőzni, nincs is miről. Azért van ennyi komment, mert sokakat szórakoztat, hogy mennyire sötét.
Például elarulhattad volna nekünk honnan tudsz ennyit a dologról, ki vagy a történetben hogy jobban értsük mi is a sztorit és kevésbé ketelkedjunk.
Például elarulhattad volna hogy megbeszélték e már akkor hogy elválnak amikor a nő osszrjott a mangalicaval.
Például elgondolkozhatnal azon hogy miért mondja azt mindenki hogy egy rossz kapcsolatbol jobb kilepni mint benne tengodni és szenvedni évekig.
Például elgondolkozhatnal azon hogy van amit nem lehet megjavitani akkor sem ha mindkét fél akarja.
Például elgondolkozhatnal azon hogy van amit nem lehet megjavitani ha az egyik fél nem akarja. Vagy ha az egyik fél azt gondolja minden oké, de közben a másik szenved és ezt nem látja be.
Például elgondolkozhatnal azon hogy a világ nem fekete és fehér, de te nem latsz más szint.
Például elgondolkozhatnal azon hogy egy teljes kommentre válaszolj, ne csak 2 kiragadott szóra amit úgy forgatsz ahogy neked tetszik.
De mivel egyiken se gondolkodtál el egy pillanatra se ezért nincs értelme veled vitatkozni.
"másik szenved"
A kicsike? Miután - mégpedig hét év együttélés után - így jellemezte a férjet közvetlen' az esküvő előtt: "nagyon jó ember; humoros; a tenyerén hordoz; közös az érdeklődési körünk: én nem vagyok olyan, hogy otthon olvasok, ő is sportos, szeret utazni, kirándulni; vele képzelem el a jövőt; közös a múltunk, amire lehet alapozni; jó apa lesz: együt mossuk majd a pelust és együtt fogunk megöregedni"? Mi változott 'hát? Semmi. Akkor mégiscsak a pénzről van szó.
Meglátta a kicsike a perspektívát nagykeresztény mangalicában, vérszemet kapott s megragadta a lehetőséget. Végülis van az a pénz. Ja, ez nem lehet, ez kizárt dolog...
"megbeszélték e már akkor hogy elválnak amikor a nő osszrjott a mangalicaval"
Határozottan: nem. Mondtam már százszor: csimpánz-effektus. Addig nem engedi el az előző ágat, amíg a következőt bizton' nem fogja. Ezt is már százszor mondtam, te százegyedszerre is megkérdezed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!