Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
#1920 Nagyszerű. Akkor ventillálok egyet. Csak nem akartam, ha esetleg "bevallotta" már (vagy azt, hogy ő a férj, vagy azt, hogy troll).
Szóval kérdező, HA nem te vagy a férj, akkor semmit nem TUDSZ. Semmi, amit leírtál nem TÉNY. Nem tudhatod, hogy a férj nem-e egy nárcisztikus bántalmazó, amibe teljesen beleillene, hogy másokat, még a nőt is megtévesztette x éven keresztül. Nem tudhatod, hogy nem-e változott a szexuális ízlése, esetleg nem derült-e ki ezzel kapcsolatban valami olyasmi, ami a nőnek már nem fért bele. És nem, ilyeneket pl én nem tudok ismerőseimről, nem szokásom kifaggatni őket, hogyan szexelnek, mert ez magánügy. Ugyanúgy nem biztos, hogy tudnám, ha valaki a 4 fal között manipulálja, befolyásolja a másikat. Ha pedig van 2 agysejted, akkor tudod, hogy ez nem azonnal indul egy kapcsolatban, és nagyon sok esetben a bántalmazott még utólag is képes védeni a bántalmazóját. Nem tudohatod, hogy a férj nem-e ismerkedett mellette, vagy nem volt egy mappája a gép/telefon mélyén illetlenül fiatal lányokról készült képekkel,vagy bármi más kompromittáló dologgal, ami miatt a feleség megingott, és amit nyilván nem tudna más rajtuk kívül. De csak hogy kevésbé megbotránkoztatót is írjak: még csak azt sem tudhatod, hogy nem-e fejlődtek másfele, mert 10+ év alatt nincs olyan, aki ne változna. Ha mégis, akkor az NAGYON gáz. Hiszen akkor egy közel harminc évesnek annyi esze lenne, és olyan felfogása, mint egy 18-19 évesnek. Szóval változnia KELLETT, különben egy komolytalan, éretlen gyerek maradt (jó esetben, a rosszat hagyjuk), ami szintén válóok lehet, teljesen jogosan. Semmit, de semmit nem tudhatsz a másoknak mutatott felületes, sokszor igen erősen maszkírozott felszínen kívül, HA nem te vagy a férj. Így MINDEN, amit leírtál, ha igaz is, csak a felszín, és részinformáció, amit utána a saját perspektívád szerint értelmeztél. Kb ugyanannyira találgatás, mint amiket én leírtam, semmivel sem megalapozottabbak. Még ha maga a férj is mondta el neked... Gondolod nem hazudnak az emberek? Nem hallgatnak el akarva, akaratlanul olyasmiket, amik rossz fényben tűntetnék fel őket? Csak mert ő mondta, tény? Csak mert a feleség pár éve az esküvőjük napjára írt egy nyálas fogadalmat, az az abszolút igazság? Ja, persze, végülis ki ne írná bele az esküvői fogadalmába a kapcsolati problémáikat ha vannak :'D Az a normális, nem? Persze, akkor több rálátásod lenne, HA te lennél a férj. De nem vagy az, igaz? Semmi közöd az egészhez, a teljes igazságot sem tudod, mégis mélyről fakadó gyűlölettel fröcsögsz hónapok óta olyanokról, akiket csak felületesen ismersz, vagy nem is. Hisz... Az új férjet ismered...? Velük utaztál ki, és velük laktál, mint valami harmadik kerék? Vagy csak az új helyen ismerted meg őket, semmit nem tudsz a múltról, csak láttad az esküvői videót? Ez... minden esetben problémás. És kizárt, hogy mindenhol OTT VOLTÁL, és objektív rálátásod lenne.
Szóval vagy te vagy a férj (ezesetben hazudtál, manipuláltál végig, ami mindent IS elmond rólad), vagy valami ilyen-olyan ismerős (ezesetben végtelenül ostoba, befolyásolható, és valami mentális bajjal rendelkező egyén vagy, hogy ennyire bepörget más élete, és ilyen rosszindulatot táplálsz szóbeszéd alapján valaki iránt), vagy egy troll vagy, és ez az eset így konkrétan soha nem történt meg. De ez utóbbi esetben is komoly gondjaid vannak. Ép elméjű ember nem tolja fullba a kr*tént trollkodás címszóval. Pláne nem ilyen durva érvelési hibákat, csúsztatásokat, manipulálási taktikákat folyamatosan, következetesen, és kitartóan előadva. Ehhez ezt az életben is alkalmazni kell, ami szintén sokat elmond rólad. És semmi jót.
Nem derült ki semmi, mert semmire nem válaszol.
Az ilyen szánalmas megnyilvánulásaiddal, és a semmire nem válaszolással igazolod a legjobban, hogy nincs igazad.
#1926 Te sejtetsz, sugalmazol a férjről rosszindulatú rágalmaiddal mindenféle aljasságot, perverzitást sőt bűncselekményt.
Én csak egy hétköznapi sztorit tártam eléd: egy felkapaszkodott aranyásó ribizli történetét. És ez a te sötét, sejtető, sugalmazó rágalmaiddal szemben a - hétköznapi valóság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!