Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
A teljes mondatot kéne elolvasni, te IQ bajnok. Eddig mást hívtál gigatrollnak. Még ahhoz is hülye vagy, hogy megkülőnböztesd az embereket :D Jól csinálod a saját égetésed, csak így tovább :D A kitalált karaktereiddel foglalkozz.
A teljes mondatomat kéne megértened iq bajnok és akkor nem mondanál olyat, hogy jól mondtam, amit nem is mondtam. Hogy pedig gigatrollkodsz, az esetleg azt jelenti, hogy bekattanván több személyiség lakozik elmédben...
"Jól írtad, nagyon pici az IQ-d, ezért nem fogsz fel semmit."
Tényleg nem tudsz egy mondatot egyben értelmezni, kérdező? Ez már komoly tanulási nehézség. Sajnálom. Kell valami, magyarázat az alábbi kérdésekhez:
Ki vagy te a sztoriban? Honnan van az információd? Honnan tudos, hogy amit leírtál, az tény?
"Jól írtad"
Amit nem írtam, azt miként írhattam "jól"? Ja, hogy képtelen vagy egy mondatot egyben értelmezni...?
"az aranyásó nem létezik"
Te már csak tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!