Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
Te meg embernek vagy gyatra! Itt nyomorogsz hónapok óta számodra idegen embereket ócsárolva.
Semmi közöd hozzá, hogy a kérdésben szereplő hölgy kinek az oldalán boldog!
Ha konkrétan megcsalta, akkor elítélendő. Ha csak a jólét miatt döntött így, szintén elítélendő. De ha így hozta a sors és tényleg szerelem, akkor nem elítélendő. (Attól még a megcsalás igen.) Hány ilyen van, hogy új életterű házasság ellenére kialakul új szerelem?! Nem első és nem utolsó a világtörténelemben!
35/F
"ha így hozta a sors és tényleg szerelem, akkor nem elítélendő"
Dehát akkor is megcsalás.
"új életterű házasság"
Az mit jelent, hogy "új életterű"...?
#2003:2001 még kezdő a veled folytatott kommunikációban... Szegény azt akarta elmondani, amit itt már nagyon sokan neked, hogy tök mindegy, hogy anyakönyvvezető előtt vagy templomban, de a felek kimondanak valamit, amit akkor komolyan gondolnak. Majd múlnak az évek, az emberek változnak és egyszer csak már másképpen fogják gondolni és másképpen fogják érezni... De ezt te úgyse fogadod el, mert 'ha isten előtt'és 'csak a pénz miatt'.
Az 'életteret' én se értem, de mindegy is, mert te már lecsaptad a labdát, miszerint 'megcsalás'.
Tudod, leveleztem innen pár hónapja valakivel privátban IT-témában, majd minden féléről magánban is. Tök véletlenül derült ki számomra, hogy mi ismerjük egymást és tud XY válásáról, csak azt nem tudta, hogy én vagyok XY. Na ő írta rólam, anélkül, hogy tudta volna, hogy nekem ír rólam: mintakapcsolat volt, szerelem, nagy összhang. Fene se gondolta, hogy el fognak válni, de hát két intelligens ember viszonyába- pont azért, mert intelligensek- nem lát bele egy kívülálló, csak meglepetéssel veszi tudomásul, hogy véget ért, KIFELÉ csendben, balhé nélkül.'
És ez a lényeg: egy kívülálló nem lát bele, egy közelálló tud/akar mondani olyan részleteket , amiktől jobban érti mindenki, hogy miről si beszélgetünk( és itt senki se érti, hogy te miért nem mondasz részleteket, miért csak a mantra jön mindig) a benne élő meg ( férj, feleség) abszolut kompetens- viszont te tagadod, hogy te vagy a férj. Ettől kezdve megy valóban egy beteges 'f...ság' az egész... (akkor nézek fel, amíg fut a progim, de már ezekre a 2 percekre is uncsi)
Igazán kíváncsi leszek, hogy hogyan fog ez a kérdés véget érni.:)
"'megcsalás'"
Miért, nem? Van (szerinted volt) férje...
Grizesteszta, nagyon jókat írsz, kár, hogy neki ez sosem fog amúgy átjönni. Nyilván tudja szerintem, csak nem akarja elmondani, direkt nagyon egyoldalúan akarja beállítani, mert azt várta, hogy mindenki elkezdi szidni a feleséget :D hát ez nagyon nem jött össze.
Sőt bebizonyosodott az, hogy mindegy mit mondasz, ha a mesélés közben kiderül, hogy mentális beteg vagy. Onnantól kezdve, hogy megmutatkozott a személyisége, már minden egyes állítása megkérdőjeleződött.
"olyan részleteket , amiktől jobban érti mindenki, hogy miről si beszélgetünk"
Pénz, karriér. Mit nem lehet ezen érteni...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!