Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő (ld. alább)...?
"Kiemelte, hogy az elején minden olyan nagyszerűnek tűnt, sokat utaztak, rengeteg szerelmes levelet, verset kapott Magyar Pétertől, majd később, ahogy a kapcsolatuk komolyodott, rájött, hogy ez csak a látszat. Hiszen szerinte ezek mögött a látványos gesztusok mögött a lelketlenség, a teljes empátiahiány és a manipuláció áll.
Varga Judit az interjúban azt is elmesélte, hogy az első jel az volt, amikor a volt férje azt mondta neki, hogy olyan vagy, mint egy egysejtű fakocka, akkor az nagyon rosszul esett neki."
"csak annyit látok belőle, hogy kalács, meg sonka, meg tojás"
Eddig terjed intellektuális teljesítményed. Ennél még egy focista is többet tud. Mindenesetre legalább jókat zabáltál...
én egyébként nagyon hosszú ideje nem szóltam hozzá a témához, de időnkétn azért próbálom kibillenteni a kérdezőt, most a húsvétba kapaszkodtam bele. De csak mondom, én voltam aki a Boldog Valentin napot kívánt kérdező, és érdeklődtem, hogy randizol-e már, illetve én linkeltem neked a Csernust interjút is, remélem értékelted :D
szóval Grizesteszta én nagyon is nyitott vagyok arra, hogy más irányba legyen terelve a kérdező, de néha azért imádom szívni a vérét, be kell valljam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!