Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjunk együtt?
Feleségemmel 20 éve vagyunk együtt.
Négy gyerek, ház(jelzálog), kutya macska, kocsi stb.
Eddig boldogan éltünk. Én havi 1M-ot keresek az elmúlt időszakban én tartottam el a családot, feleségem nem dolgozott.
Két éve bár anyagilag nem volt rá szükség elkezdett dolgozni egy butikban.
Tavaly megismert egy férfit aki hosszú ideig udvarolt neki végül lett belőle egy viszony.
Karácsony előtt lebuktak meghallottam egy beszélgetést.
Azóta én kivagyok, és megy a veszekedés…
A gyerekek és a húsz év miatt megpróbáltam megbocsátani… de nem olyan már semmi.
Mit tegyek?
Én ezt is értem.
Unalmas, monoton, persze.
Nekem nem az?
20 éve munka - számlák - és ugyanúgy a gyerekek. Nem hagytam mindent a feleségemre. Főzni én szoktam ha otthon vagyok. Szeretek és tudok is.
Ház körül apróbb javításokat meg tudom oldani, ha kell olajat is cserélek a kocsiban. Nem szoktam mert nincs hova tenni a fáradt olajat de volt rá példa.
Nem vagyok teszetosza, az évek alatt sok nő kacsingatott felém. Mindet elküldtem mondván van egy csodálatos feleségem.
Én is unom néha, de ilyenkor mentünk pár napra ide-oda.
Csehekhez, Horvátokhoz, vagy itthon nagy kedvenc a Mendan vagy a Shiraz, én miért tudtam megállni?
Valaki írta feljebb nekem kéne érezni mit akarok. Igen de nem tudom.
Húsz év…
Ordas hazugság…
De boldogok voltunk, egyedül meg nem leszek boldog…
De mi van ha nem tudom elfelejteni?
Aaaaaa
Sz@r ez az egész.
Hevesi Kriszta szexuálpszichológus szerint jobb lenne, ha csak 5 évre kötnénk házasságot:
„A házasság egy remek intézmény, csak egy kicsit túl sokáig tart. És lehet, hogy jobb lenne, ha csak 5 évre köttetnénk. És minden 5. év után pedig újra alá kell írnunk, hogy elköteleződünk. Akkor lehet, hogy mi is egy kicsit jobban csipkednénk magunkat. Jobban igyekeznénk a másik kedvében járni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!