Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Maradjunk együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjunk együtt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel 20 éve vagyunk együtt.

Négy gyerek, ház(jelzálog), kutya macska, kocsi stb.

Eddig boldogan éltünk. Én havi 1M-ot keresek az elmúlt időszakban én tartottam el a családot, feleségem nem dolgozott.

Két éve bár anyagilag nem volt rá szükség elkezdett dolgozni egy butikban.

Tavaly megismert egy férfit aki hosszú ideig udvarolt neki végül lett belőle egy viszony.

Karácsony előtt lebuktak meghallottam egy beszélgetést.

Azóta én kivagyok, és megy a veszekedés…

A gyerekek és a húsz év miatt megpróbáltam megbocsátani… de nem olyan már semmi.

Mit tegyek?

2023. febr. 22. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
89%
Kedves kérdező, ahogy az előttem hozzászokott írta. Én megcsalom q férjemet, beszéltem vele mindenhogy voltak programok stb, de ő ennyi idő után már nem nőként kezelt hanem anyának.
2023. febr. 24. 20:22
 52/84 A kérdező kommentje:

Mitől lesz nő egy nő?

Vagy mitől érzi annak magát?

Naponta elmondtam neki, hogy szeretem.

Kb hetente hogy pont úgy mint az első nap…

Naponta elmondtam neki hogy mennyire kívánom és mennyire jól néz ki. Lehet hogy csak egy egy szó, vagy egy érintés de naponta akár többször is előjött hogy mennyire szépnek tartom. Amúgy az is. Négy gyerek után 65kg / 170cm. Van néhány tetoválása, csinosan de visszafogottan öltözik, gyakran kikérte a véleményem egy-egy ruha kapcsán.

Ha aludtunk én nem tudtam elaludni ha nem öleltem át. Ha zuhanyoztunk, strandoltunk, vagy bármi miatt vizes volt a bőre a haja mindenképpen megöleltem mert imádom ahogy a bőrén legördül egy vízcsepp.

Ha sétáltunk fogtam a kezét. Virág, vacsora, rendszeres.

Ajándék minden alkalommal ha valami ünnepelnivaló volt. Van egy parfümje amit 20 éve az első randin használt minden évben veszek neki egyet. Mást is de ez alap ajándék.

Megvan az első mozijegyünk, megvan az első ajándék amit kaptam tőle… vettem neki autót, (szerintem abban is megcsalt) vettem neki és a barátnőjének bérletet páros masszázsra, szóval szerintem mindene megvolt hogy nőnek érezze magát.

2023. febr. 25. 13:57
 53/84 anonim ***** válasza:
100%

Megcsalt,ezen nincs mit szépíteni.Ha megtette egyszer meg fogja tenni újra.

Egy percet sem gondolkodnék a vàláson!

2023. febr. 25. 14:21
 54/84 anonim ***** válasza:
62%

#52:

Én örülnék ha ilyen férjem lenne. Ha ezek igazak amiket leírtál, akkor azt kell hogy mondjam a feleséged nem tudott mit kezdeni a k*rva nagy jóléttel. Jó ideig nem dolgozott, nem érték ingerek más férfiaktól amiket megszokott volna (általános bókok amiket nem kell felvenni). Így meg hogy elment dolgozni az első bóktól gondolom hanyatt vágta magát (tudom kicsit sarkítottam).

Nőként mondom hogy egyre több esetben látok hasonló eseteket, ahol a férfi teljesen kiszolgálja minden szempontból a nőt (főképp anyagilag).

Egy idő után ez már annyira természetes lesz az ilyen nőknek, hogy már nem tud felnézni a férfira, nem becsüli meg.

Nem azt mondom hogy ne mutasd ki a szeretetedet, mert ez is butaság lenne, de amikor egy férfi annyira lemegy kutyába hogy eltartja a nőt, mindent alátesz és nincs közös küzdés, nincsenek közös célok (mert a pasi úgyis megcsinálja egyedül ha belegebed akkor is), akkor a nőnél ezzek megszokott dolgok lesznek amibe belefásul.

Aztán jön egy akármilyen másik férfi aki izgalmasabb (mert újdonság), meg kell érte dolgozni a nőnek is hogy észrevegye a pasi (munkát kell neki is beletennie)....

Nálatok akkor tért volna előbb észhez a feleséged ha neki is kicsit oda kellett volna tenni magát azért hogy te vele maradj. Ha nem lett volna annyira egyértelmű neki hogy te pitizel érte folyamatosan, még akkor is ha ő semmit nem tesz érted, egy fűszálat sem mozdít meg, hogy te is szeretve érezd magad.

Vajon mit szólna ha most te is beújítanál egy barátnőt?

Veled az a baj, hogy tálcán kínálod magad, túl kiszámítható vagy olyan téren, hogy veled bármit meg lehet tenni, te akkor is "tejelni fogsz", akkor is biztosítod az anyagi háttért ha a nő a kisujját sem mozdítja meg érted.

Szóval a nejed van nyerő pozícióban mert látja rajtad hogy te olyannyira oda vagy érte, hogy neki nulla küzdéssel is alapból mindig ott leszel. Kicsit sem vagy neki elérhetetlen, kicsit sem kell neki újra és újra tepernie érted, szóval neki meg sem kell erőltetnie magát (úgy mint neked vele kapcsolatban).

Azt lenne a jó ha az adok kapok egyensúlya megvalósulna. Időnként mindkét félnek újra és újra meg kellene hódítania a másikat (és nem a szomszéd Bélát vagy Gizit).

2023. febr. 25. 14:22
 55/84 A kérdező kommentje:

Hát annyiban nem értek egyet az előzővel hogy nem pitiztem, vagy nem kutya módra szaladtam lesni minden kívánságát.

Megtettem mindent amit írtam, de boldogan éltünk (legalábbis úgy tudtam). Hogy is mondjam olyan minta házasság volt a mienk. Szerencsére anyagi gondjaink nem voltak, gyerekek egészségesek, jól tanulnak, én soha egy napot nem voltam beteg, rendszeresen sportolok, feleségem csak a szülések kapcsán volt orvosnál. Én szeretem a munkám és nem esett nehezemre mindent megadni a családomnak. A feleségem jól főz, humoros, művelt, jó az ágyban, szóval amire szükségem volt azt megkaptam cserébe amit én nyújtottam az évek alatt.

Az viszont igaz lehet hogy az újdonság a váratlan bókok egy idegentől könnyen okozhat vágyat… mint kiderült nem tudott ellenállni. Ez az oka, de ez nem mentség és bár én magam tudom, hogy kb két nap alatt tudnék szeretőt keríteni, nekem nem kell eddig se kellett most se vágyom rá. Nekem a feleségem és a húsz évnyi bizalom kell… de sajnos nincs már meg, illetve az asszony ott van de ez már nem ugyanaz. Meg fáj a hazugság. Fáj, hogy magára fújta a parfümöt amit én érzek rajta 20 éve, és elment egy másik férfihoz, miközben én dolgoztam… annak ellenére hogy még most is szeretem nem tudom mit kellene tennem. Ha elválunk akkor sem fogom jobban érezni magam. Ha maradok akkor se.

Talán neki kéne hajtsak egy hídpillérnek jó nagy sebességgel…

2023. febr. 25. 16:11
 56/84 anonim ***** válasza:
100%

"Talán neki kéne hajtsak egy hídpillérnek jó nagy sebességgel…"

Ne írj ilyen butaságokat!

Én megértem hogy nagyon magad alatt vagy, de attól jobb lenne a gyerekeidnek ha te nem lennél? Gondolj erre.

Nekem ez a fenti mondat már egy kicsit arra mutat mintha társfüggő lennél. Van ilyen. Amikor neked mindened a másik, nem tudsz nélküle élni (még elképzelni sem tudsz nélküle egy életet), miközben a másiknak te annyira nem is hiányoznál. Azt, hogy társfüggő vagy e csak szakember tudná megállapítani.

Arra nem gondoltál hogy elmenj pszichológushoz?

Valószínű segítene más nézőpontból látni a történteket, mert a te tudatod most be van szűkülve ilyen téren. Lehet hogy a szakember rávilágítana a hibákra, vagy ötleteket adna a hogyan továbbra.

Sokan vannak akik azt gondolják hogy a válással vége a világnak, aztán összeszedik magukat (mert muszáj) és mégis feltudnak építeni egy új életet.

De az is lehet, hogy nálatok most csak hagyni kell ülepedni a dolgokat, és idővel kibékültök.

Egyébként a hosszú házasságokban minimum egyszer bekövetkezik egy nagyobb törés, kinél éppen mi, ez változó. Olyan nincs hogy emberek leélnek egy egész életet együtt, és az végig tökéletes és példaértékű lesz. Lehet hogy nálatok már olyan volt a házasság, mint amire azt mondják: túl szép hogy igaz legyen.

Szerintem bármilyen nehéz most próbálj kimozdulni otthonról ha van rá lehetőséged lehetőleg barátokkal akik elvonják a figyelmedet, vagy sportolj, élj a hobbidnak ha van. Menj rendezvényekre amik érdekelnek, de ne a feleségeddel. Így hátha hiányozni fogtok egymásnak.

De inkább a pszichológust javasolnám, mert ő visszamenőleg is ki tudja elemezni, hogy miért jutottatok el eddig a pontig.

2023. febr. 25. 16:48
 57/84 A kérdező kommentje:

Kapcsolat függőség? Van ilyen?

Gondolom mindenféle függőség lehet.

Én nem ismertem egyik nagyszülőmet se, meghaltak 3 éves koromig. Mind a négy.

Anyám és apám nevelt, 5 éves koromban apám eltűnt nem is lett meg, halottnak nyilvánították. 10 éves koromban lett egy nevelőapám, 12 éves koromban szétverte a konyhát meg anyámat… megpróbáltam megvédeni, kiütött arra tértem magamhoz hogy a mentősök kötözik anyámat.

Hat hónapig volt korházban, én meg intézetben.

Kemény volt de megtanultam valamit a bizalomról… senkiben nem szabad bízni.

Aztán helyrejött minden.

Megismertem egy lányt, megszerettem… két év után megkértem a kezét mert megjött a behívó parancs… igent mondott.

Mire leszereltem a legjobb barátom felesége volt.

Aztán hosszú évek múlva jött a jelenlegi feleségem… eddig szép és jó volt minden de igaz hogy senki másom nincs. Hogy ez függőséghez vezet vagy sem azt nem tudom.

De valóban nem tudom elképzelni nélküle az életemet.

2023. febr. 25. 18:48
 58/84 anonim ***** válasza:
24%
és havi 1 millás fizetéssel nem tudsz elmenni egy pszichológushoz alkalmanként 15 ezerért életvezetési tanácsokért, hanem helyette a gyakorin várod mindezt?
2023. febr. 25. 18:55
 59/84 A kérdező kommentje:

El tudok menni. De nem hiszek benne.

Gyakori… hm… mostanában keveset beszélgetek a feleségemmel. Sok az időm lassan múlik… ilyenekről munkatársakkal nem akarok beszélni.

Várok valamit? Nem de ha az ember beszélget vannak mindig új nézőpontok és az idő is megy vele.

2023. febr. 25. 19:02
 60/84 anonim ***** válasza:
62%
pedig ezzel csak az időded vesztegedet. érdemben egy jó pszichológus tudna segíteni, akivel fel tudod dolgozni ezt az egész problémakört, és kitalálni, hogy mi lenne a jó irány, akár az újrakezdés, akár a kapcsolat rendbetétele. Ez nem hit kérdése. Adott problémakörhöz, adott szakember. "nem hiszek benne" Na pont ezért írtam korábban, hogy erősen kételkedem abban, hogy ezeket a kérdéseket valóban havi 1 millát kereső emberek írják. Mert tényleg jobb egy helyben ülni egy szar házasságban, mint keresni a megoldást, és elmenni a megfelelő szakemberhez, aki tud segíteni.
2023. febr. 25. 19:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!