Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Maradjunk együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjunk együtt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel 20 éve vagyunk együtt.

Négy gyerek, ház(jelzálog), kutya macska, kocsi stb.

Eddig boldogan éltünk. Én havi 1M-ot keresek az elmúlt időszakban én tartottam el a családot, feleségem nem dolgozott.

Két éve bár anyagilag nem volt rá szükség elkezdett dolgozni egy butikban.

Tavaly megismert egy férfit aki hosszú ideig udvarolt neki végül lett belőle egy viszony.

Karácsony előtt lebuktak meghallottam egy beszélgetést.

Azóta én kivagyok, és megy a veszekedés…

A gyerekek és a húsz év miatt megpróbáltam megbocsátani… de nem olyan már semmi.

Mit tegyek?

2023. febr. 22. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
100%

30, nem is mondtam, hogy mindnekinek megy.

Csak az,t hgo magától senkinek sem fog menni. Meg kell próbálni, oszt vagy megy, vagy nem. Egyelőre a megpróbálás előtt vagyunk, így nem érdemes már most temetni az egészet.

2023. febr. 22. 12:28
 32/84 anonim ***** válasza:
80%
Lebuktak, azért mert hallottál egy beszélgetést? Szóval ha nem bukik le, még mindig folytatná?
2023. febr. 22. 13:01
 33/84 A kérdező kommentje:
Gondolom igen
2023. febr. 22. 13:29
 34/84 anonim ***** válasza:
84%

Őszintén le kellene ülni és megbeszélni. Folytatta volna? Ha igen, miért? Mit adott neki? Jó volt, izgalmas, vagy csak unalom? És amint megtud fogalmazni egy választ, boncolni tovább.

- Izgalmas volt? miért Veled mi unalmas?

- Jó volt? miben volt jobb, mint te? mivel adott többet? mit csinált másképp, ami tetszett neki?

Felfogta, hogy az egész családot veszélyezteti ezzel? Megért ennyit? Nem érzett bűntudatot mikor mellett szervezgette a dolgokat? Nem okoskodni akarok, de én laikusként valahogy így közelítenék.

2023. febr. 22. 13:40
 35/84 anonim ***** válasza:
100%
Itt az a kérdés, hogy az elmúlt 20év milyen volt? Ha jó, kár eldobni egy baklövés miatt. Ha eddig se volt jó akkor hagyd
2023. febr. 22. 18:37
 36/84 anonim ***** válasza:
68%

Ha ezek után, még a büszkesége miatt, nem elég kompromisszumkész, akkor b@sszon egyedül!

Vidd az egymilliódat máshova.

Én elkezdenék dolgozni azon, hogy hogy tudok minnél kisebb veszteséggel elvalni.

Tudod, az volna a minimum a részéről, hogy ezek után, mindenbe is belemegy, hogy együtt maradjatok.

Itt most nincs helye sértett egonak, p@csáskodásnak!

A gyerekeknek mond el hogy nem Te mentél félre.

Biztos ami biztos, minnél elöbb vegyél fel egy beismerő beszélgetést vele.

2023. febr. 22. 23:47
 37/84 anonim ***** válasza:
61%
36, nekem az a benyomásom, hogy te jobban fel vag yháborodva mint bármelyik résztvevője a történetnek:D Ki beszélt itt pcsáskodásról?:D
2023. febr. 22. 23:49
 38/84 anonim ***** válasza:
36%
A büd@s ribizlije azért 20 évig ki tudta tartatni magát, míg végül "unatkozott" és elment dolgozni :D jesszus, nem is értem, hogy tudtál együtt élni egy ilyen semmirekellővel
2023. febr. 22. 23:50
 39/84 anonim ***** válasza:
67%
38, vegyél már vissza...
2023. febr. 22. 23:53
 40/84 anonim ***** válasza:
76%
Egy kicsit off topik, de itt a gyakorin már a 3. olyan válós sztoriba futok bele rövid időn belül, ahol a férfi havi 1 milliót keres. (Asszony otthon ül mindegyiknél, de nem is ez a lényeg.) Lehet, hogy ugyanazok teszik fel a kérdéseket, de hadd kérdezzem már meg, hogy mivel foglalkoztok? Mert ez azért nekem picit fura, hogy itt minden 2. ember dobálózik a havi 1 milla keresettel kis hazánkban, napközben meg a gyakorin írogat.
2023. febr. 22. 23:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!