Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maradjunk együtt?
Feleségemmel 20 éve vagyunk együtt.
Négy gyerek, ház(jelzálog), kutya macska, kocsi stb.
Eddig boldogan éltünk. Én havi 1M-ot keresek az elmúlt időszakban én tartottam el a családot, feleségem nem dolgozott.
Két éve bár anyagilag nem volt rá szükség elkezdett dolgozni egy butikban.
Tavaly megismert egy férfit aki hosszú ideig udvarolt neki végül lett belőle egy viszony.
Karácsony előtt lebuktak meghallottam egy beszélgetést.
Azóta én kivagyok, és megy a veszekedés…
A gyerekek és a húsz év miatt megpróbáltam megbocsátani… de nem olyan már semmi.
Mit tegyek?
A "bármiféle kutató"t azt tagadnám, van két (eltérő területen dolgozó) biológus kutató és egy fizikus kutató ismerősöm, konkrétan rosszabbul keresnek mint a tanárok, pedig ez már elég nagy szó:D
Igaz, az egyik ki is költözött Ausztráliába, a másik már megkapta a szerződését őszre az USA-ba, és viszi a pedagógus feleségét meg a 3 magyar gyerekét is:D
Szóval a kutató az minden, csak nem jó pénz Magyarországon. De ez nem újdonság, nem véletlen, hogy Szentgyörgyin kívül minden nagy magyar tudós külföldön lett nagy...
De jóóó, hogy nem a kérdező fizetéséről szólt a kérdés.....
Biztos sokat segít rajta ha a hazai (és külföldi) fizetéseket elemzitek.
Nehéz de egy utolsó probát megér ha te is egykicsit higadtam állsz a történtekhez.
Talán még nem ment el a hajó.
Nekem nem volt ilyen "szerencsém" 28 évi házaság 3 gyerek.
A lebukása után a volt feleségemet megkérdeztem ezek után mit szeretne a válasz nem tudom.
Rá 2 hétre arra értem haza,hogy elpakolt az új pasijához majd 1 év mulva válás.
Azota harag van köztünk a gyerekek sem tartják vele a kapcsolatot.
Ha még szereteted akkor talán helyre lehet hozni és talán a gyerekeknek is ez lenne a legjobb.
#46:
Miért, te visszafogadtad volna?
Nem jobb hogy elment?
Lett volna gusztusod hozzá azok után hogy megcsalt?
A feleségem nem volt szűz amikor összejöttünk és gondolom más is lefeküdt már olyan nővel aki nem volt érintetlen. Én is voltam már más nővel előtte.
Ez nem okoz semmi gondot.
A hazugság. Az árulás, a következmények semmibevétele és a veszekedések okozzák a gondot. A bizalom hiánya, és a sértettség meg a felelős keresés rontják el a napokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!