Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Maradjunk együtt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Maradjunk együtt?

Figyelt kérdés

Feleségemmel 20 éve vagyunk együtt.

Négy gyerek, ház(jelzálog), kutya macska, kocsi stb.

Eddig boldogan éltünk. Én havi 1M-ot keresek az elmúlt időszakban én tartottam el a családot, feleségem nem dolgozott.

Két éve bár anyagilag nem volt rá szükség elkezdett dolgozni egy butikban.

Tavaly megismert egy férfit aki hosszú ideig udvarolt neki végül lett belőle egy viszony.

Karácsony előtt lebuktak meghallottam egy beszélgetést.

Azóta én kivagyok, és megy a veszekedés…

A gyerekek és a húsz év miatt megpróbáltam megbocsátani… de nem olyan már semmi.

Mit tegyek?

2023. febr. 22. 10:53
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
79%

70:

Tudod mi az oka?

Az esetek többségében a krva nagy jólét.

Ahol már nem kell semmiért közösen megküzdeni, nincsenek közös célok, mert minden adott és azt már úgy megszokták, hogy ez a jólét alapból jár, nem kell érte hálásnak lenni, nem kell megbecsülni, nem kell tisztelni ezt az "állapotot", mert ez a tuti.

Ülnek a tutiban ami már unalmas nekik. Kell egy kis izgalom, egy kis újdonság, valami olyan ami nem hull az ölükbe, hanem tenni kell érte hogy létrejöjjön, megadasson. Az újdonság varázsa.

Egyesek a jóléttől (mikor a hátsójuk is ki van nyalva minden létező téren) már nem tudják mihez kezdjenek magukkal, és teljesen mindegy hogy nő vagy férfi az illető.

2023. febr. 27. 09:46
 72/84 anonim ***** válasza:
100%

71, nem ennyire fekete es feher. Sajnos van olyan is, hogy tenyleg minden ugy mukodik ahogy annak kellene, nincs unalom megis megy a megcsalas.

Sajnos sajat boromon tapasztaltam..persze en no vagyok tehat en azt latom a ferfiaknal ugy mukodik a megcsalas, hogy hiaba 100%os a kapcsolat egyszeruen ha o csalni akar akkor fog es kesz.

Nokre ra lehet huzni ezeket, hogy unatkozik, megkap mindent, izgalom kell, elhanyagoltak es akkor evek szivasa utan fogja es félrelép.

2023. febr. 27. 09:51
 73/84 anonim ***** válasza:
71%

#72:

Azt én sem mondtam, hogy kizárólagosan a jólét miatt van.

Persze sokat számít az illető személyisége is ahogy te is írtad.

Csak ismeretségi körömben azt látom hogy ahol tényleg jólét van, anyagi biztonság, szépen élhetnének, jóformán semmi gondjuk bajuk nem lehetne, ott az van amiről írtam.

(#71)

2023. febr. 27. 10:03
 74/84 anonim ***** válasza:
100%

71, meginnt az van, hogy vna egy konkrét helyzet, konkrét oka lehet, erre elkezdünk találgatni meg közhelyeket durrogtatni.

A kérdezőnek és a feleségének le kéne ülnie és beszélgetnie kéne. És akkor meglenne az ok. Ehelyett random idegenek találgatnak. Ennek így semmi értelme a kérdző szempontjából sem, hisz nem lesz közelebb a válaszhoz, meg nekünk sem, hisz valójában semmit nem ad hozzá a problémához.

2023. febr. 27. 10:32
 75/84 anonim ***** válasza:
21%

#74:

Leírta már valamelyik előző válaszban a kérdező, hogy az eset óta próbálták már megbeszélni az okokat, de nem jutottak semmire a veszekedésen kívül.

A kérdezőben megszűnt a bizalom (jogosan) és ezért nem akarja hogy a felesége dolgozzon. A nő meg továbbra is dolgozni akar, és nem akar folyamatos kontroll alatt lenni.

Ezt hívják patthelyzetnek. Egyik sem akar engedni.

Ezért lett már javasolva a párterápia, mert ketten nem jutottak közös nevezőre.

Valójában a kérdező feleségébe vetett bizalmát kellene visszaállítani, de ez az ami a kérdezőben zajlik, mi innen nem fogjuk tudni megoldani azokat az érzéseket amik benne zajlanak (és a feleségével való beszélgetés sem fogja hipp-hopp eltörölni a bizalmatlanságot).

Ezért kellene vagy párterapeuta vagy pszichológus (akik ezt tanulták).

2023. febr. 27. 10:46
 76/84 anonim ***** válasza:
75%

75

"Ezt hívják patthelyzenek. Egyik sem akar engedni."

Az érdekes, tekintve hogy a nő lépett félre .

Ha ezek után nem akar engedni, akkor menjen a p be.

2023. febr. 27. 11:03
 77/84 anonim ***** válasza:
100%

75, ja, de az "általában mik lehetnek az okok" vagy a "utálom a nőket, utti ezért cisnálta" típusú hozzászólások semmit sem segítenek.

És nyilván nehéz az egész szitu, de a kérdező azt írja nem tudja mi lehet az ok. Márpedig ha leültek beszélgetni.. ez nem egy útl bonyolult kérdés, és vszeg anő válaszolt rá, max a kérdező nem fogadta el a választ. Szóval nekem pl az a benoymásom, hogy erős problémák vannak a kommunikációt illetően.

És igen, a legjobb egy párterápia lenne ahol segítenek az ilyen akadályokat leküzdeni.

2023. febr. 27. 11:03
 78/84 A kérdező kommentje:

Unatkozott valami hiányzott ez ok. Nem mentség.

És igen még mindig ott tartunk hogy nem tudom nem értem miért tette.

Kommunikáció.

Nem egyszerű ilyen érzelmi töltés mellett.

Illetve van amit nem tudok megkérdezni, mert nem akarom hallani a választ, és van amire nem tud válaszolni mert tudja csak rosszabb lenne… vagy simán nem beszél róla mert úgy döntött.

2023. febr. 27. 12:13
 79/84 anonim ***** válasza:
100%
78, mentséget nem is keresünk, csak okot.
2023. febr. 27. 12:22
 80/84 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem 20 év alatt van a megcsalásra egy wild card, azaz sem okot, sem mentséget nem kell keresni. Az ok a 20 év. Még csak az sem biztos, hogy bármit rosszul csináltál. Egyszerűen unalmas és monoton otthon lenni, gyerekezni 20 éven keresztül. Kell a változatosság.
2023. febr. 27. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!