Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha dob engem majd 4 hét múlva viszakozik, akkor elítélendő, ha közben mással ismerkedtem (én akartam volna, hogy együtt maradjunk, de ő akkor hajthatatlan volt)? Elmondjam neki?
Arra se szólhatna semmit, ha közben összejönnél mással, álljon már meg a menet.. Kidobott, onnantól kezdve nem tartoztál neki semmivel és nincs joga elszámoltatni.
Elmondani viszont elmondanám, ha újra akarod vele kezdeni (nagyon meggondolnám a helyedben..) akkor nem érdemes titkolózással kezdeni a dolgot.
Akkor helyes ha nincs lelkiismeretfurdalásom?
Az a probléma hogy eléggé torz életfelfogása van. Betegesen birtokló, önző, más barátom az ellentétes nemből megtiltotta, hogy legyen, mert neki nem fér bele.
Miért lenne lelkiismeretfurdalásod? Nem voltatok együtt, ráadásul ő szakított, nem csaltad meg vagy ilyesmi.
"Az a probléma hogy eléggé torz életfelfogása van. Betegesen birtokló, önző, más barátom az ellentétes nemből megtiltotta, hogy legyen, mert neki nem fér bele."
Itt viszont ledöbbentem. Miért akarna bárki egy ilyen degenerált selejttel kibékülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!