Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalás után mennyi idő volt, amíg nagyjából helyreállt a kapcsolatotok (amennyiben együtt maradtatok)?
Haj, ha minden megcsalás után szétmennének - persze az a baj, hogy szét is mennek.
Kedves Kérdező!
Okos és tapasztalt asszonyok tudják, hogy egy dolog a család, a férj-feleség kapcsolat, és nagyon más dolog a kettyingetés. Téged visz a szüleihez, téged a színházba, Veled megy a boltba, az osztálytalálkozóra stb meg mittudomén még merre. A másikkal meg olyan jó TITOKBAN - mert ez is a lényeghez tartozik, szóval a farokkívánás az egy másik dolog. Tudod, az a másik hölgy is feleség meg anya szeretne lenni - de ő nem így soha nem lesz azzá.
Légy belátóbb, légy nagyvonalúbb. Az életünk nem ám csak mindig a jóból áll. Anyukád, nagyidék és barátnő nem mesélt neked erről?
Hát te majd beszélgess a gyerekeddel, ha eljön az idő. Tudod a rengeteg hülye reklám, a kordivat mind azt sugallja, hogy a hűség az jaj de fontos, és ha félrelépett, akkor babaruhaszakítás jön. Na akkor nézz csak utána a híres nagy házasságoknak: Fellini, Chaplin, Mándy ivánék, Karinthyék -jaj, ne mán.
Ha elég tartós a kapcsolat, minden pasi felhúzza a farkára a kínálkozó alkalmat. De ha klassz a neje, akkor oda tér haza.
bocs a félreütésekért, még azt szeretném ideírni, hogy az elég tartós kapcsolaton azt értem, hogy elég régóta tart, mert az, hogy jaj, mi már 2 éve együtt vagyunk, na az még semmi. Különben a legtöbb pasi a neje várandóssága alatt lép félre először.
Utána meg többször. Nagyon fáj, de az okos n megért. A férfiak ebből a szempontból nagyon gyengék!
hát elolvastam az előttem írókat.
Ugye, nem tudod, hogy kik vagyunk itt a neten, akik ilyeneket, mint amiket te is írsz olvasunk meg felelgetünk.
Hát ezen is elgondolkodhatsz pedig. Olyan nők általában, akiknek nincs még vagy már párjuk, ráérnek itt a mások szenvedésén nyálazni. Én néhány évvel ezelőtt ugyanilyen gondommal léptem ide fel - hát annyi rosszindulatú, értetlen választ még csak elképzelni sem tudtam. Mindenki arra biztatott, amire itt az előttem írók Téged is rá akarnak venni, hogy válj el, és akkor majd jön a jobb. Hát válj el, legyen mostoha apukája a lányodnak, légy majd büszke arra, hogy tudtál nemet mondani.
Én meg arra biztatlak, hogy beszéld meg ezt a férjeddel, azt is, hogy milyen jó jeleket látsz rajta, s hogy nagyon nehéz még neked újra hinned.Beszélgess Vele, kérd meg, hogy legyen türelemmel és feledtesse el veled a régi ügyet.
Gondolkozz, ne csak a sebed nyalogasd. Nem vagy mártír, nem vagy jobb a férjednél, ha nem tudsz hinni neki. A lelked emeld föl, légy kellemes és szerethető. ha sokáig duzzogsz és kelletlenkedsz, mit szeressen rajtad?
szóval, ha szereted, szeresd, ha nem, akkor várj és próbálj gondolkodni a dolgon!
4 évvel később, de nem elkésve végleg:
#3 te hülye f.sz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!