Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/182 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a műtétek nálunk nem elérhetőek? Vagy a nőknek igen a férfiaknak nem?
2023. jan. 30. 19:38
 112/182 anonim ***** válasza:
31%

#115 Súlyos testi sértés.

Egy jó ügyvéd sem tud csodát tenni, ha meg még a média is felkapja az ügyet, akkor jön az igazi sz.rvihar.

2023. jan. 30. 19:38
 113/182 anonim ***** válasza:
54%

105) "Szerezz abortusz tablettát szerintem. Mérlegelj! Lehet, észre se veszi, azt hiszi majd spontán vetélés."

Egy ostoba barom vagy, életveszélyes tanácsokat osztogatsz. Én pl soha nem vehetek be hormontartalmú gyógyszert, mert egy véralvadási rendellenesség miatt hatalmas nálam a trombózis és tüdőembólia kockázata, simán lehet k.veszélyes pl a csajra is. Mármint azt leszámítva, hogy egy tablettás abortusz eleve milyen brutális tud lenni. Mindezt azért, hogy a nagyokosnak, aki nem bírt gumit húzni, ne kelljen nyamvadt gyerektartást fizetni?

2023. jan. 30. 19:39
 114/182 anonim ***** válasza:
63%

Azt én sem értem sehogysem, hogy ha gyerek-allergiás vagy, akkor miért nem védekeztél, mert sem az óvszer, sem a tabi nem 100% biztonságot nyújt.

Barátnőm szed tabit a pasija mégis felcsinálta és nem hagyta ki az antibébi tabikat...

2023. jan. 30. 19:39
 115/182 anonim ***** válasza:
43%

hú de undorító ez a történet!

annál már csak azok undorítóbbak akik a kérdezőt hibáztatják!

de amúgy hasznos volt ezt a sztorit elolvasni, mivel én sem akarok gyereket én is fogok tenni róla, hogy orvosilag ne legyek rá alkalmas.

2023. jan. 30. 19:40
 116/182 anonim ***** válasza:
38%

"kifogok menni és megmüttetem magamat külföldön úgyse kell gyerek és akkor utánna nem ver át senki többet"

Szépen kérlek, a repülőúton olvasd ki párszor a Magyar Helyesírás Szabályait...

Amúgy elköttetheted magad itthon is minden probléma nélkül, rutinműtét, még vissza is fordítható. Ha befejezted a toporzékolást, nézz utána és onnantól kockázatmentesen szexelhetsz, ha már gumit nem húzol.

2023. jan. 30. 19:42
 117/182 anonim ***** válasza:
66%

#115 emberölési kísérlet, az anyát nézve. Komoly következményei lehetnek, sőt meg is halhatna az illegális tablettáktól. De a legálisaktól is ha nem orvos írja fel vizsgálat után. Pl trombózisban aki hajlamos rá. Ha meghal akkor viszont emberölés, nem csak a kísérlete.

A magzat szempontjából a tiltott magzatelhajtás vádja állná meg a helyét. Kinézne pár év. Főleg ha kórházba kerül a nő a vetéléssel és ott kiderül az egész. És kiderül, mert vetélés után is vannak mindenféle vizsgálatok.

2023. jan. 30. 19:46
 118/182 A kérdező kommentje:
megmondanátok akik irták miért kellet volna gumit huzni ha megbeszéltük nem kell gumi mert ő szedi a gyógyszert mert nem akarok gyereket az elején ő is ezt mondta ki gondolta ilyen aljas és leáll vele anélkül hogy szólna? meg normál aggyal gondoltam ha meg nem hat a gyógyszer akkor ott az abortusz majd elmegy szépen én meg kifizetem erre most ki számított át fog verni? vagy akik itt gumiznak azok soha nem biztak meg a párjukba hogy itt osszák az észt hogy ezt meg azt kellett volna csinálni és én vagyok a hibás ugye véletlen se az aki átvert?
2023. jan. 30. 19:51
 119/182 anonim ***** válasza:
15%
Ez tiszta Mónika Show. :D
2023. jan. 30. 19:52
 120/182 anonim ***** válasza:
39%

Elkötés.

Idehaza, HIVATALOSAN, csak KOMOLY szabályok mellett lehet. Férfinek legalább is.

De HA jól tudom, a nőknek sem sima liba.

Maszek klinika ... talán, drágán.

2023. jan. 30. 19:56
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!