Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
 151/182 anonim ***** válasza:
77%
154. Akárhogy nézem ez egy újabb érv a gumi mellett. Kevesebb a támadási felület mindkét fél részére.
2023. jan. 30. 22:37
 152/182 anonim ***** válasza:
65%

Felháborító, hogy miket tudnak írni egyesek, anélkül, hogy ismernék a teljes szitut. Nem állok egyikőtök pártjára sem, de 100%- os védelem nincs, úgyhogy ha szexelsz, akkor benne van a pakliban a baba. Normális körülmények között meg vállalni kellene érte a felelősséget.

Abban igazatok van, hogy undorító viselkedés.

De honnan tudjátok, hogy a nő direkt csinálta? Honnan tudjátok, hogy nem szedte rendesen a tablettát? A tabi sem 100%-os.

Egyébként meg egy férfinak is lehetne annyi esze, hogy ha nem akar gyereket, akkor gumit húz.

Csak ugye ahhoz senkinek nincs kedve....szedjen csak a nő tabit, hogy bele lehessen élvezni....hát kérem szépen...ha ezt elvárja, akkor vállalja a kockázatot. Egyétek meg amit főztetek.

2023. jan. 30. 23:01
 153/182 anonim ***** válasza:
60%
A gyerek a fontos, hogy hogyan hozták össze, mellékes. A két szülő felelősséggel tartozik érte, akárhogy is maszatolták össze.
2023. jan. 30. 23:06
 154/182 anonim ***** válasza:
41%

“Legalább ennyi lenne benned”. Mennyi?? Hogy rendelje alá az életét egy akarata ellenére megszületett és a háta közepére nem kívánt gyereknek? Mintha ez csak egy kis semmiség lenne. Egyszerűen ilyet senkitől nem lehet elvárni. Senkire nem lehet rákényszeríteni a gyerekvállalást. Ahogy a kérdező nőjének joga van a kérdező akaratát figyelmen kívül hagyva megtartani a gyereket, pont ugyanannyira van joga a kérdezőnek is ebből nem kérni.

Adott egy szituáció, amit leírtak nekünk, nem a mi tisztünk megállapítani, hogy igaz-e vagy sem. Mintha nem léteznének ilyen gerinctelen aljas nők, akik direkt abbahagyják a tablettát, miközben a partnerünknek azt kamuzzák, hogy szedik. A vázoltakhoz mérten kellene válaszolni, márpedig az az, hogy a nő szándékosan hagyta abba a tablettát. Érdekes módon mégis sokan még ezek fényében is a kérdezőt hozzák ki kvázi hibásnak. 🤦🏻‍♀️

Rendkívül ritka, hogy valaki pontosan szedett fogamzásgátló mellett teherbe essen, a Pearl-indexe is rendkívül alacsony, a ritka kategóriába pedig pont hogy az szokott beleesni, aki nem alkalmazza megfelelően. Pl: hupsz rendszeresen elfelejtett 1-2-3 szemet bevenni vagy épp ment a hasa/hányt, de persze eszébe nem jutott a kiegészítő védekezés. Vagy olyan antibiotikumot szedett, ami kiütötte a tabletta hatását és a kiegészítő védekezés megint csak elmaradt.

Egyáltalán nem mellékes, hogy hogyan hozták össze azt a gyereket, sőt! Már hogy lenne mellékes, hogy egy közösen akart, várt és tervezett gyerekről van szó vagy épp egy olyanról, akit az egyik fél vagy épp mindkét fél) egyáltalán nem akart? Csak a különbség annyi, hogyha egy nem várt, pl védekezés mellett becsúszott gyerekről van szó és a nő egyedül úgy dönt nem tartja meg (akkor sem ha a férfi amúgy akarná) akkor elveteti és éli tovább az életét, senki nem szapulja, jobb esetben senki nem is tud a dologról. Ellenben, ha ugyanebben az esetben a nő megtartja, a pasi pedig lelép és a Gyt-n kívül nem tart kontaktot a gyerekkel, akkor őt máglyán kell elégetni, mert hogy merészeli. Érdekes kettős mérce. Mindkét esetben 50-50%-ban felelősek a gyerek összehozásáért, valahogy mégis mindig a férfi van szapulva. Ő neki ezek szerint nincs joga eldönteni, hogy kíván-e gyereket vállalni/nevelni avagy sem. Sőt egyesek szerint egy férfinak akkor is zokszó nélkül és néma kussban kéne jópofát vágnia az egészhez, ha úgy született gyereke, hogy a párja a háta mögött leállt a fogamzásgátlóval. Nevetséges.

Felelősséget pedig mindenki azért vállal, amiért akar!

2023. jan. 31. 00:00
 155/182 anonim ***** válasza:
61%

#158! "Felelősséget pedig mindenki azért vállal, amiért akar!"

Meg amire a törvény kötelezi. Ez most pont az az eset🤷🏼‍♀️

2023. jan. 31. 00:21
 156/182 anonim ***** válasza:
57%

Ezzel a stílussal itt egyedül te vagy az idióta. Személyeskedés nélkül nem megy ugye? :)

Hogy egyáltalán ide az én apám? Tudod engem a szüleim tudatosan vállaltak és KÖZÖSEN akartak, nem úgy születtem, hogy anyum titokban leállt a gyógyszerével, se nem úgy, hogy “becsúsztam”, anyum pedig apum akarata ellenére is megszült. Bármennyire is nem tetszik ez egyeseknek, akkor sem várható el senkitől, hogy tönkrevágja az életét egy nem kívánt gyerekkel, csak míg a nőknek ennek elkerülésére ott az abortusz, a férfiaknak marad az, hogy fizetik a gyt-t és új életet kezdenek, mondjuk olyasvalakivel, akivel egyeznek a nézeteik meg aki többek között nem kamuzza be pl, hogy gyógyszert szed, miközben nem.

Érdekes a nőt miért nem szapulod?! Hisz ő dönt úgy, hogy tudatosan csonka családba szüli a gyerekét. Mintha csak a férfi hibája lenne, hogy a gyerek úgy nő fel, ahogy. Ő elmondta, hogy nem akar gyereket, akkor miért megy a pislogás, ha azután sem akar, hogy a képébe hazudva leállt a gyógyszerrel a nője?

2023. jan. 31. 00:28
 157/182 anonim ***** válasza:
61%

“Meg amire a törvény kötelezi. Ez most pont az az eset”

Semmilyen törvény nem kötelez arra, hogy akarod ellenére gyereket nevelj. Egyetlen kötelezettsége van: gyerektartást fizetni, amit már jó párszor le is írtak. Arra viszont nem kötelezhető, hogy részt vegyen a gyerek életében, ez van.

2023. jan. 31. 00:29
 158/182 anonim ***** válasza:
62%
#162! De ki mondta, hogy nevelésre kötelezik? A gyerektartásra gondoltam természetesen. Ebben az esetben az jelenti a felelősségvállalást. Amit nem akkor vállal, ha akarja,hanem, amikor törvény kötelezi rá.
2023. jan. 31. 00:33
 159/182 anonim ***** válasza:
58%
A Gyt-t eddig sem volt kérdés, hogy fizetnie kell, milliószor le lett már írva, de ezenkívül más törvényi kötelezettsége viszont nincs. Ezt a 157-es kommentelő által írtakra reflektáltam, aki szerint mindkét fél felelősséggel tartozik és egyáltalán nem számít hogy jött össze az a gyerek.
2023. jan. 31. 00:40
 160/182 anonim ***** válasza:
61%
A Svédeknél pont az ilyen esetekre lett kitalálva a jogi abortusz, ahol a férfi is dönthet úgy a terhesség x. hetéig, hogy ő nem akar apa lenni.
2023. jan. 31. 06:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!