Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak
hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?
A nők azt hiszik, hogy az "apai ösztön" ugyanúgy felébred a pasikban, ezért is próbálják gyerekkel megfogni őket. Viszont náluk nincs ilyen, pont ezért is van az hogy egy férfi sajátjaként tudja nevelni más gyerekét is akár ha sokáig élnek együtt és kötődik hozzá, viszont ha nem ismeri a vér szerinti gyerekét egyáltalán nincsenek semmilyen érzelmei az irányába
2023. febr. 1. 10:00
Ugye mennyi ilyennel találkozunk itt is hogy anyukák azon sírnak, hogy a gyerek apja egyáltalán nem foglalkozik a gyerekkel, más gyerekét meg szereti (nevelt gyerekek)? Most amúgy honnan kellene éreznie egy férfinek a külömbséget? Szerintetek ránézésre érzik hogy ez a gyerek az ő spermájából lett?
2023. febr. 1. 10:02
Szerintem létezik apai ösztön is, csak azt nem lehet kikényszeríteni, vagy van, vagy nincs. Ha van, ők akarnak utódot. Attól, hogy születik egy nem kívánt gyerek, ez az ösztön nem fog előjönni. Mint ahogy a nőkben sincs meg feltétlenül az anyai ösztön.
N
2023. febr. 1. 11:42
#171.
Már azzal is hülyeséget hisznek, hogy azt hiszik, minden nőben van anyai ösztön. Ha terhes lennék, előbb vágom ki magamból, minthogy megszüljem, kár a gőzért.
Amúgy a kérdezőnek érdemes lehet megnéznie a kényszerítés fogalmát btkban. Nekem ez a terhességgel zsarolás kurvára az a kategória.
2023. febr. 1. 19:09
#174 Ha ezt büntetnék, a börtönök terhes nőkkel lennének tele. Ősrégi trükk ez a férjfogásra, de egyre kevésbé válik be. Ezért van annyi egyedülálló anya. Sajnos még mindig beledumálják a lányokba, hogy ha a pasi meglátja a gyereket, ellágyul és minden rendbejön. Csak azt felejtik el, nem biztos, hogy meg fogja látni, mert a terhesség hírére köddé válnak.
N
2023. febr. 1. 21:16
Igen mert régen ugye az volt a szokás, hogy ha terhes lett a lány a pasinak el kellett vennie. De manapság már nem így van és ezt sokan elfelejtik
2023. febr. 1. 21:36
"Ősrégi trükk ez a férjfogásra,"
Én csak azt nem értem, miért akar valaki olyanhoz férjhez menni, aki nem akarja őt, és gyereket sem akar tőle.
2023. febr. 1. 22:17
Hat pont ez a lenyeg, teherbe esik tole aztan megprobalja elvetetni magat, vagy sikerul vagy nem. Itt is volt egy kerdes a napokban (meg szamtalan ezer masik) hogy x eve egyutt vannak, gyerek is van, megsem volt meg eljegyzes sem. Irta a kerdezo, azt gondolta, ha mar terhes lett, eljegyzik. Nem jott ossze.
2023. febr. 2. 07:18
#177 Azért, mert mindegy neki, csak vegye el valaki.
N
2023. febr. 2. 08:56
Ne haragudjatok ha a kerdező valami topmenedzser lenne vagy valami befolyasis ember, akkor meg megertem a logikat, hogy igy akarja a nő hozza kotni magat, de ha egy atlag egyetemista vagy kezdő atlag ember, mi értelme lenne, azzal is kockaztatni, hogy egyedülallo anyakent szivas lesz neki?
2023. febr. 2. 13:02
Kapcsolódó kérdések: