Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
 161/182 anonim ***** válasza:
66%

Függetlenül attól hogy hogy esett teherbe még mindig ott az abortusz.

Egy 21 éves lányról beszélünk aki jóformán még maga is gyerek, a baba apja nem akarja se őt se a gyereket, csak a minimális gyt-t hajlandó fizetni, fizikai segítséget nem fog nyújtani, a lány gondolom túl sokat nem dolgozott előtte, ki tudja hogy a szülei tudnák/akarnák e segíteni.

Valljuk be, jobb lenne ha nem szulne ilyen körülményekre.

2023. jan. 31. 07:32
 162/182 anonim ***** válasza:
70%
A Kérdező már döntött, összepakolt és elköltözött, itt már csak mi írogatunk egymásnak 😁
2023. jan. 31. 09:49
 163/182 anonim ***** válasza:
30%
163. Az a jó. Azért kellet pár mondat ami meggyozi őt !
2023. jan. 31. 19:28
 164/182 anonim ***** válasza:
39%
#164 ő már az elején azt írta, hogy elhagyja a gyerekét, nem tettél te semmit.
2023. jan. 31. 19:41
 165/182 anonim ***** válasza:
40%
165. De hiaba hagyta el , a gyerek az ove marad amig el..
2023. jan. 31. 19:49
 166/182 anonim ***** válasza:
48%

166.

Ha olyan helyre megy, ahol nehéz utolérni, akkor nem nagyon számít. Vagy ha innentől "feketézik" és nem lesz látható jövedelme. Persze erre ráfaraghat, de a börtönből se nagyon fog majd fizetni a kötelezőnél többet.

Írtam korábban, hogy a gyerek élete egy pokol lesz, mindegy mi történik. Mindkét szülőt örökös kőtörésre kellene ítélni.

2023. jan. 31. 19:51
 167/182 anonim ***** válasza:
39%
167. A lelki ismeretevel nem tud elszamolni barmilyen messze is menjen. A tudat , hogy van egy gyereked akit te leszarsz az felorol belulrol elobb utobb . Aztan vannak lelek nelkuli emberek is tudom.
2023. febr. 1. 00:20
 168/182 anonim ***** válasza:
41%
#168: Aztán az ilyen lesz az, aki majd a "gyerek" 18 éves korában csak úgy betoppan, hogy akkor mostantól van egy apukád...
2023. febr. 1. 00:23
 169/182 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ha valaki nem akar egyáltalán gyereket akkor nem igazán fogja őt az érdekelni, hogy valahol a nagy világban van egy. Egyébként meg ennyi erővel az összes pasit marcangolhatná a tudat, hogy lehet valamelyik egyéjszakás kapcsolatából született egy gyerek akiről nem is tudnak :D A 168, 169es válaszolók tuti nők. A pasik nem így gondolkodnak. Amúgy meg később lehet lesz valakivel normális családja, eszébe se fog jutni a másik gyerek
2023. febr. 1. 06:46
 170/182 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogja érdekelni, csak addig jut eszébe, amíg fizetni kell a gyerektartást. Őt ez a gyerek élete legnagyobb kudarcára emlékezteti, amit jibb elfelejteni
2023. febr. 1. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!