Nem a sajnáltatás a sajnálkozás végett de ha nem merem feladni magamat és az emberi életemet és még több gyógyszert sem akarok beszedni(mármint depresszióra és szorongásra stbk.)akkor mi tévő legyek komolyan tényleg mit csináljak magammal!?
Félnék beleugrani a betonba egy ablakból például példának okáért.
Vagy a vízbe ugrani egy hídról.
De egy felakasztáshoz meg nincs tehetségem.
Igazság szerint el szerencsétlenkedném mindegyik verziót aztán többet ártanék magamnak mint használok.
Ne adj isten toló székbe kerülök mozgás-korlátozottkként,vagy életem végéig ágyhoz lennék kötve/kórház meg mittudomén és nem találom a megoldást a magam nyavajáira szomorú de ez van szánalmas vagyok ezzel evvel a helyzettel,szituációval együtt nagyon gyötrődöm állandóan állandó jelleggel mindig itt az életben örökösen örökkön örökké.
Jobban megéri tovább küzdeni minden szempontból. Jól értem, hogy ezt belátod?
Én megerősítetem ezt.
Áh mindennapom az utóbbi legalább minimum tíz tizenkét évben nyögvenyelős előtte is az volt de nagyon rossz így úgy felébredni hogy minek ébredtem fel mert miért nem halok már meg.
Próbálok nem sírni mostmár és leereszteni mint a lufi.
Egyre nehezebbemre esik az,hogy tartsam magamat mint a kifeszített kiszögelt Jézus Krisztus urunk a fakereszten tövis koronával a fején.
Mással sem telt el az életem csak tartottam magamat hol jobban hol rosszabbul.
És persze mindenhez jópofát vágni legfőképpen a gyermek közösségekben anno annak idején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!