Miért szeretik az emberek ide leírni az életüket?
Egy kezemen meg tudom számolni hányszor írtam ki ilyen kérdést, de egyszer sem azért történt, mert sajnáltatni szerettem volna magam egy sort. Hanem szimplán azért, mert tudni akartam mások, akiknek nincs elfogult véleményük (hiszen nem ismernek), mit gondolnak erről és arról, az meg hatalmas plusz, ha valaki olyan ír, akinek nagyon hasonló esete volt.
Szóval én inkább azok közé tartozom, akik próbálnak azokon segíteni, akiknek bárminemű gondjuk van. Nem azt mondom, hogy mindenki gondját magamra veszem, de ha látok olyant, akinek tudok segíteni, akkor válaszolok a kérdésére. Azért is teszem ezt, mert szeretek segíteni és jó érzéssel tölt el, amikor látom a visszajelzéseket, hogy hasznos volt. Nem a köszönömökért teszem, de nagyon jól tud esni. Újabb indok pedig, hogy a vírus berobbanása óta elég szépen visszaesett a másokkal történő interakcióim száma és itt valamelyest ezt pótolom. Közel sem elég, de több a semminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!