Férfiak ti szeretitek hallgatni egy nő hangját?
Figyelt kérdés
én imádom a férfiak hangját és beszélgetni velük, a nők hangjával pedig nem vagyok így, pedig biszex vagyok2021. jan. 29. 15:27
1/7 anonim válasza:
Sok énekesnő hangját szeretem. Ha a barátnőm énekelne, akkor az övét már kevésbé
2/7 anonim válasza:
Én gyűlölöm. 7 évig hallgattam a rikácsolását! Minden nap ordítozott, őrjöngött. Ne tudd meg, miután megszabadultam tőle, mennyire beleszerettem a csendbe. 😀
3/7 anonim válasza:
Igen, kettes te meg meg is érdemled. Ilyet egy hétig se tűrném el.
4/7 anonim válasza:
#2:
Neked valóban inkább egy némakacsa való társnak.
5/7 anonim válasza:
Nekem hangtól függ, de egy lágy női hangot szívesen hallgatok beszélni és énekelni is egyaránt.
6/7 anonim válasza:
Igen, ha gyengéd, sejtelmes, érdekes.
7/7 anonim válasza:
Ha számomra szimpatikus és selymes az a hang, akkor persze. Pláne ének közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!