Szeretitek hallgatni a baratotok/baratnotok szivvereset?
Figyelt kérdés
2017. dec. 10. 19:32
3/11 anonim válasza:
Én azt imádom, ha az enyémet hallgatják!
4/11 anonim válasza:
Nekem nincs, de maszti közben imádom, ahogy lüktet a farkam :3
5/11 anonim válasza:
Imádtam! Bárcsak valaki hallgatná a szívemet.
6/11 anonim válasza:
Én örömmel hallgatom, ha lány vagy, illetve örömmel beszélgetek erről a témáról!
7/11 anonim válasza:
Nem igazán. Unalmasnak tartom. Viszont a bélműködésnek sokkal szebb hangja van, amikor hang kíséretében távozik a bélgáz a szervezetből. Valamikor recseg, valamikor pedig csak kislisszan. Aki szintén szeretné tegyük fel a bélműködést hallgatni, akkor etessen meg a partnerével egy banánt, mert sok benne a kálium az pedig elősegíti a bélműködést, tehát intenzívebb lesz a hanghatás
8/11 anonim válasza:
Én kifejezetten utálom, a nekrofíliám miatt
Gyuszi/43
9/11 anonim válasza:
Saját szív verésemtől rosszul vagyok. Akkor bajok vannak nálam ? XD
10/11 anonim válasza:
Imádom hallgatni, most sajnos nincs kiét pedig szívdobogás imádó vagyok. F, van fonendoszkópom is hozzá. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!