Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?
95
És utana szakit vele! Nőként irom, hogy teljesen jogos lenne
#98 hogy jön ide?
Azokról a kommentekről beszélek, akik erőszakkal küldenék abortuszra meg begyógyszereznék, még hasbarúgásról is sztorizgatnak itt..
97
Mert más facával könnyű verni a csalánt. Ilyenkor meg a saját facukat mentik. Ennyi a különbség.
Az abortusz nem gyilkossag, de ha tudomasa nelkul gyogyszerezed be a masikat, az buncselekmeny, mindegy, hogy ez abortusztabletta vagy nyugtato.
Lehet ezt a kerdest targyalni meg 600 oldalon keresztul, de egy ilyen sztorinak akkor is az a vege, hogy apa fizeti a gyerektartast es pont. Kapcsolatot tartani nem lesz kotelezo veluk, kerdezo, elheted nyugodtan az eleted, de a noknek pl kevesbe lesz szimpatikus az a pasi, aki full leszarja a gyereket, vagy meg le is tagadja (ugyis ki fog derulni, nyilvan ha csak egyejszakazol, akkor tagadhatod nyugodtan), mint az, aki valamennyire azert foglalkozik vele. Ebben nem fog szamitani az, hogy teged atvertek, mert az emberek tobbsege azt fogja nezni, hogy te egy gyerekkel szivozol az anyja fszsaga miatt, es emiatt leszel nekik antipatikus.
Ha nekem tudtomon kívül beadna valaki bármilyen gyógyszert, pláne ha a "párom" tenné, akkor simán lehet, hogy izomból rúgnám fejbe, miközben nyugodtan, jóhiszeműen alszik. Mondjuk én nem is csináltatnám fel magam szándékosan senkivel.
A gyereket kihordani, megszülni joga van, akár tetszik, akár nem. Akkor is, ha szándékosan abbahagyta a bogyót és behúzott a csőbe. Megjegyzem, valakinél itthon illegális gyógyszerrel, orvosi felügyelet nélkül vetélést okozni ennél még sokkal undorítóbb dolog, ráadásul bűncselekmény, szerintem jó eséllyel börtön lenne a vége. Amit ő csinált, az neme bűncselekmény, még ha morálisan erősen megkérdőjelezhető is.
103.
Én sem értem, akik ilyesmit ajánlanak - nagyon durva dolog ez.
Viszont az is, ha ilyen trükkel lesz egy olyan gyerek létrehozva, akit valószínűleg elhagy az apja, picike gyerektartásból és támogatásokból nevel fel az anyja. Ez már most egy olyan életút, aminek csak sötétség lesz a végén.
102!
Megmondaná a nő nekik, hogy természetesen nem, nem megy abortuszra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!