Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/182 anonim ***** válasza:
70%

95

És utana szakit vele! Nőként irom, hogy teljesen jogos lenne

2023. jan. 30. 18:21
 92/182 anonim ***** válasza:
55%
Ilyenkor egyből nem abortusz ellenesek a férfiak :D
2023. jan. 30. 18:21
 93/182 anonim ***** válasza:
12%
Én is nőként írtam a tanácsot.
2023. jan. 30. 18:24
 94/182 anonim ***** válasza:
87%

#98 hogy jön ide?

Azokról a kommentekről beszélek, akik erőszakkal küldenék abortuszra meg begyógyszereznék, még hasbarúgásról is sztorizgatnak itt..

2023. jan. 30. 18:27
 95/182 anonim ***** válasza:
0%
96-osnak írtam
2023. jan. 30. 18:28
 96/182 anonim ***** válasza:
62%

97

Mert más facával könnyű verni a csalánt. Ilyenkor meg a saját facukat mentik. Ennyi a különbség.

2023. jan. 30. 18:40
 97/182 anonim ***** válasza:
69%

Az abortusz nem gyilkossag, de ha tudomasa nelkul gyogyszerezed be a masikat, az buncselekmeny, mindegy, hogy ez abortusztabletta vagy nyugtato.

Lehet ezt a kerdest targyalni meg 600 oldalon keresztul, de egy ilyen sztorinak akkor is az a vege, hogy apa fizeti a gyerektartast es pont. Kapcsolatot tartani nem lesz kotelezo veluk, kerdezo, elheted nyugodtan az eleted, de a noknek pl kevesbe lesz szimpatikus az a pasi, aki full leszarja a gyereket, vagy meg le is tagadja (ugyis ki fog derulni, nyilvan ha csak egyejszakazol, akkor tagadhatod nyugodtan), mint az, aki valamennyire azert foglalkozik vele. Ebben nem fog szamitani az, hogy teged atvertek, mert az emberek tobbsege azt fogja nezni, hogy te egy gyerekkel szivozol az anyja fszsaga miatt, es emiatt leszel nekik antipatikus.

2023. jan. 30. 18:45
 98/182 anonim ***** válasza:
80%

Ha nekem tudtomon kívül beadna valaki bármilyen gyógyszert, pláne ha a "párom" tenné, akkor simán lehet, hogy izomból rúgnám fejbe, miközben nyugodtan, jóhiszeműen alszik. Mondjuk én nem is csináltatnám fel magam szándékosan senkivel.

A gyereket kihordani, megszülni joga van, akár tetszik, akár nem. Akkor is, ha szándékosan abbahagyta a bogyót és behúzott a csőbe. Megjegyzem, valakinél itthon illegális gyógyszerrel, orvosi felügyelet nélkül vetélést okozni ennél még sokkal undorítóbb dolog, ráadásul bűncselekmény, szerintem jó eséllyel börtön lenne a vége. Amit ő csinált, az neme bűncselekmény, még ha morálisan erősen megkérdőjelezhető is.

2023. jan. 30. 18:51
 99/182 anonim ***** válasza:
15%

103.

Én sem értem, akik ilyesmit ajánlanak - nagyon durva dolog ez.

Viszont az is, ha ilyen trükkel lesz egy olyan gyerek létrehozva, akit valószínűleg elhagy az apja, picike gyerektartásból és támogatásokból nevel fel az anyja. Ez már most egy olyan életút, aminek csak sötétség lesz a végén.

2023. jan. 30. 18:56
 100/182 anonim ***** válasza:
57%

102!

Megmondaná a nő nekik, hogy természetesen nem, nem megy abortuszra...

2023. jan. 30. 19:16
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!