Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/182 anonim ***** válasza:
77%

Hú, gondolom, itt a válaszolók átlag életkora nincs több húsznál. Kezdjük ott, hogy mit lehet azon lepontozni, hogy Magyarországon illegális tablettát beadni valakinek a tudtán kívül bűncselekmény? Nem is kicsi büntetési tétellel, de ezek szerint a lepontozók szerint nem az. (#23)

Másodszor pedig tény, hogy a nő köcsög volt. Az is tény, hogy nem elvárható, hogyha így beszélik meg, hogy tablettával védekeznek, akkor a pasi gumit húzzon. DE! Az, hogy a pasi megbízott a csajban most következményekkel jár. Történetesen azzal, hogy gyerektartást kell fizetnie. Baromira naiv az, aki azt hiszi, a gyerektartás hiszékeny apukák büntetésére szolgál. Nem. Az "eset körülményei" egyáltalán nem speciálisak JOGI szempontból. A bíróság minden esetben gyerek szükségletei és a szülő keresete alapján állapítja meg a fizetendő összeget, rohadtul nem érdekli a fogantatás körülménye. A nem tervezett gyerek nem lesz kevésbé gyerek, mint a tervezett. Szóval lehet sztárügyvédhez szaladgálni, annyi az eredménye, hogy többet kell neki fizetni más ügyvédnél. Alacsony összeget alacsony bevétellel lehet elérni, nem jó ügyvéddel. (Mondjuk ezzel büntetni egy ártatlan gyereket az anyja helyett nem kevésbé kreténség, mint szándékosan teherbe esni.)

2023. jan. 30. 16:45
 82/182 anonim ***** válasza:
40%

3-4 éve, volt egy utam egy takaros kis Szlovák klinikára. 30+ perc, és azóta vaktöltény jön.

Én várom mikor próbálkozik be nálam valaki. >:)

2023. jan. 30. 16:59
 83/182 anonim ***** válasza:
84%

Mucuka, tök mindegy, mi kit hibáztatunk, nem lehet másnak gyógyszert beadni a tudtán kívül. És le fog bukni, mert orvoshoz fog kerülni a csaj, vért fognak venni, csinálnak egy hormonvizsgálatot és annyi.

Amúgy az ilyen ötletet adók nem tudom mitől félnek, nincs az a nő, aki ilyenektől akarna gyereket.

2023. jan. 30. 17:12
 84/182 anonim ***** válasza:
5%

Hallottam egy sztorit ahol a vsaj ugyanezt eljatszotta a csavo meg mergeben jol hasbarugta a csajt ami meg is oldotta a problemat.

Szerintem orvendj hogy apa lehetsz, sokan sokat probalkoznak es nem jon ossze nekik. Az ilyen boldog oszinte parkapcsolat ritka! Becsuld meg!

2023. jan. 30. 17:12
 85/182 anonim ***** válasza:
86%
Ahogy mondják a kuki lehet veszélyes játék szer is , nem csak örömet tud okozni.
2023. jan. 30. 17:48
 86/182 anonim ***** válasza:
0%
Miert akarod szlovakiaba küldeni szegeny kerdezőt? Nem azt írta, hogy egyaltalan nem akar gyereket, csak nem most, nem tőle... Ennyi
2023. jan. 30. 17:50
 87/182 anonim ***** válasza:
94%

Hiába küldi, ha a nő nem vetetti el és ha belerak vmit a vízbe vagy ételbe kórházba kerül a csaj ki fog tudódni, hogy mit tett.

Lezárnak gyilkosság miatt.

Akarod kérdező?

2023. jan. 30. 18:03
 88/182 anonim ***** válasza:
23%
Igazából, kötelezhető vagy apasági tesztre? Tagadd le! Tünj el az eletéből! Ha nem tudja az adataodat, simán eltunhetsz az eletebol! Nyom nélkül
2023. jan. 30. 18:06
 89/182 anonim ***** válasza:
57%
Az egyetlen esélyed, hogy körbeugrálod, hogy mennyire szereted, és előadod, hogy de te még élni akarsz vele együtt, hogy legyen időtök egymásra stb. stb. ezért ezt a gyereket most vetesse el, később lesz még bőven alkalmatok a családalapításra.
2023. jan. 30. 18:11
 90/182 anonim ***** válasza:
55%
#94-es jó ötlet, ja ez jó tanács kérdező így lehet beleegyezik az abortuszba.
2023. jan. 30. 18:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!