Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/182 anonim ***** válasza:
62%
Kétlem 39, hogy a kérdező párja rá lett volna kényszerítve, hogy márpedig gyógyszerrel tömje magát! Jobb esetben ez egy közösen meghozott döntés, amihez illene tartania magát az embernek. Én pl magam mondtam azt, hogy gyógyszert akarok szedni és véletlenül sem a párom hisztizte ki. És igen, ha már egyszer az a konszenzus közöttünk, hogy foggátlót szedek, akkor az a minimum, hogy rendesen be is szedem, nem pedig “véletlen elfelejtem”. Ja és nem tudom mit kell hőbörögni itt a bélműködésre, senki nem azt mondta, hogy francért ment a hada, hanem hogy ha már egyszer megy a hasam, akkor az az alap, hogy tájékoztatom a páromat is, hogy tudja kiegészítő védekezés kell. Nem gondolnám, hogy ez irreális elvárás…
2023. jan. 30. 13:19
 42/182 anonim ***** válasza:
67%
Nem értem az ilyen ostoba nőket, hogy amúgy mi a céljuk ezzel? Normális embernek szerintem nem veszi be a gyomra, hogy a párja ilyen gusztustalanul átverte és jó eséllyel fogja magát és lelép. Azt gondolja, hogy egyedülálló anyának lenni akkora buli? Hogy egy gyerekhez egyedül könnyű anyagilag megteremteni az alapokat? Főleg hogy itt egy 21 éves lányról van szó… A környezetemben a 21 évesek túlnyomó része még javában tanul vagy épp hogy csak el kezdett dolgozni, őszintén nem tudom elképzelni hogyan tudná egyedül felnevelni, de ez legyen az ő baja. A havi pár tízezres gyt-vel nem lesz kisegítve..
2023. jan. 30. 13:26
 43/182 anonim ***** válasza:
54%
Nevelheti egyedül aztàn dolgozni se tud majd ràjön ilyen àrak mellett és ez még megy feljebb,màr ha van lakàsa egyáltalán,én meg egyenlőre elmennék fekete munkàra vagy napi bejelentővel, aztán gyerektartást egy Ft ot se kapna! Vagy próbàlja meg behajtani a semmiből.de ha ez nem megy csak minimális 4-6 óra bejelentéssel aztán szivjon gàzt.meglàtjuk meddig húzza pénz nélkül a mai infláció mellett 😁
2023. jan. 30. 13:29
 44/182 anonim ***** válasza:
75%

Mekkora aljas huzas volt tole. En se orulnek neki, ha egyszer csak hatam mogott abbahagyja a gyogyszert, es megbeszeles nelkul gyereket akar.

a gyerek jovojere se gondol, hat kicsit se szanalmas…

2023. jan. 30. 13:30
 45/182 anonim ***** válasza:
57%
Kedves 39! A nagyobb rizikó a nőé. Ő lesz terhes, ő szül/megy abortuszra. Elvárható, hogy jobban odafigyeljen. Ha antibiotikum vagy hasmenés miatt nem hat a tabletta, akkor az ő felelőssége a pasi kezébe nyomni a gumit, hogy felhúzod, vagy nincs szex. Nem hinném, hogy a kérdező kényszerítette a tablettára, szóval állj le a femináci hisztivel és keress magadnak egy értelmes férfit.
2023. jan. 30. 13:34
 46/182 anonim ***** válasza:
67%
46 Plane mekkora hatalmas riziko, ha direkt terhes akar lenni valaki. Mig ha a pasi zarja el a spermacsapot, akkor ott fixen nem lesz terhesseg. Maradjunk annyiban, hogy az figyeljen jobban a vedekezesre, aki kevesbe akar gyereket.
2023. jan. 30. 13:52
 47/182 anonim ***** válasza:
29%

Lehet újat mondok, de az óvszer sem ad 100% védelmet! Az is ki tud ám szakadni. Sőt az emiatt bevett esemény utáni sem ad 100%-ot.

Sőt mi több, a fogamzásgátló még mindig az egyik legmegbízhatóbb védekezési eszköz, az óvszernél biztonságosabb a nem kívánt terhességet illetően.

Szerintem maradjunk annyiban, hogy ha arra juttok közösen, hogy te nőként fogamzásgátlót szedsz, akkor a minimum, hogy be is szeded és nem csak bekamuzod. Szomorú, hogy valaki képes ilyen szintre lesüllyedni, aztán a végén még sikeresen kihozni a férfit a hibásnak, akire köpködni kell.

2023. jan. 30. 13:56
 48/182 anonim ***** válasza:
42%
Ha te tudod magadrol, hogy sose akarsz gyereket, akkor miert nem kotteted el magad? En biztos nem biznem se veletlenre se masra, ha nem akarnek gyereket.
2023. jan. 30. 14:11
 49/182 anonim ***** válasza:
33%
Ez tényleg aljas volt, de semmire nem tud kényszeríteni, sőt nem vagy köteles a nevedre sem venni a gyereket, én a helyedben megtagadnám, maximum ha perre viszi a dolgot és bebizonyítja hogy te vagy az apa még mindig elmondhatod a bíróságon, hogy át lettél vele, így valószínű maximum minimális gyerektartást ítélnek meg.
2023. jan. 30. 14:12
 50/182 A kérdező kommentje:

igen pont ezért megyek ügyvédhez megbeszéljem vele a lehetőségeim és hogy a lehető legminimálisabbat keljen fizetni ha már aljas volt velem ezt lelkifurdalás nélkül megfogom tenni

2023. jan. 30. 14:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!