Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/182 anonim ***** válasza:
56%

Aki nem akar gyereket, gumit húz.

A tabletta amúgy sem 100%. Egy kis hasmenés, és vége is a hatásának.

Ha még ennyivel sincs tisztában az ember, ne szexeljen.

2023. jan. 30. 12:58
 22/182 anonim ***** válasza:
65%
Fizetheted a gyerektartast innentől akkor is ha elhagyod
2023. jan. 30. 13:01
 23/182 anonim ***** válasza:
45%
#18! Ilyet ne nagyon ajánlgass, ugyanis bűncselekmény!
2023. jan. 30. 13:03
 24/182 anonim ***** válasza:
71%
Még azt sem tudni, hogy tényleg nem szedte-e. Ezt csak a kérdező állítja.
2023. jan. 30. 13:03
 25/182 anonim ***** válasza:
64%
Drága 22-es. A gumi se 100%,sőt a kiszakadt gumira bevett eseményutáni se. Gondolom neked vagy 15 éve nem volt szexuális kapcsolatod és haragszol mindenkire akinek van,de ezt ne itt éld ki.
2023. jan. 30. 13:04
 26/182 anonim ***** válasza:
64%

21:

Azt értsd meg hogy eleve van egy bizonyos hibaszázalék amit a gyógyszergyárak is leírnak. Ha minden nap beszedi rendesen még akkor is (ha nem volt beteg)!

Nincs tökéletes védelem tablettával sem!

Minden emberi szervezet más. Nincs olyan gyógyszergyár aki a Föld összes nőjére egyénileg készít tökéletesen ható fogamzásgátlót (már ez is nagy eredmény ahová mára eljutott a gyógyszeripar).

Úgyhogy a férfiaknak ezt nem árt átgondolni, amikor csak a tablettára hagyatkoznak.

És most lepontozhat az összes gyógyszerekhez nem értő incel és társai.

Még egyszer mondom ez egy gyógyszeripari tény, az más eset ha a nő direkt nem szedi rendesen a tablettát. Azért számon lehet kérni.

27/182 anonim ***** válasza:
85%
#20 Már házasok vagyunk igen, de 6 évig nem voltunk azok és akkor is közös megbeszélés és megegyezés alapján ment a védekezés. Fel sem merült egyikünkben sem, hogy ne bízzunk a másikban. Bár nálunk könnyíti a helyzetet az is, hogy egyikünk sem akar gyereket, tehát ha mégis becsúszna, az első utam abortuszra vezetne, az semmiképpen nem opció, hogy a férjem akarata ellenére szülök neki egy gyereket.
 28/182 anonim ***** válasza:
19%
Kamuzd be neki ha most elveteti akkor elfogod venni es 1 ev mulva csinalsz neki gyereket.. ha elvetetette ott hagyod a francba.
2023. jan. 30. 13:05
 29/182 anonim ***** válasza:
20%
Játszani *... Így jártál.
2023. jan. 30. 13:07
 30/182 anonim ***** válasza:
25%

“A tabletta amúgy sem 100%. Egy kis hasmenés, és vége is a hatásának.

Ha még ennyivel sincs tisztában az ember, ne szexeljen.”

Szerintem annak nem kéne szexelnie, aki annyira sincs tisztában a dolgokkal, hogy tudja a hasmenéssel elvész a tabletta fogamzásgátló hatása és szükség van kiegészítő védekezésre! Márpedig a nőnek illő lenne tudnia és tájékoztatnia a másikat is, hogy ment a hasa és szükséges a kiegészítő, pl gumi használata.

2023. jan. 30. 13:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!