Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/182 anonim ***** válasza:
69%
Azért a 4,5,6-os válaszolók állítsanak már magukon. Ha konszenzus volt arról, hogy a csaj szed gyógyszert, akkor nehogy már a kérdező apja f.szát amiért egy tartósabb kapcsolatban nem húz még gumit is.
2023. jan. 30. 12:36
 12/182 anonim ***** válasza:
75%

"Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes"

Abból, hogy terhes, nem következik, hogy valóban nem szedte.

Lehet, hogy pl. hasmenése volt, és azért nem hatott a tabletta.

Az egyetlen 100%-os hatékonyságú módszer, ha nem hatolsz bele. Minden más esetben kell beszélni arról, hogy mit csinálnátok, ha netán mégis teherbe esne.

2023. jan. 30. 12:40
 13/182 anonim ***** válasza:
43%

Itt nem azon van a hangsúly, hogy megegyezés történt-e védekezés szempontjából hanem, hogy biztos, hogy az a kígyó mondta neki, hogy szeretne kicsit és akkor kapcsolni kellett volna neki, hogy inkább gumi, mint baba.

Persze nem fogja bevallani a kérdező, hogy nyaggatta egy ideje babával, de nem létezik, hogy nem volt tervben a nő részéről.

2023. jan. 30. 12:40
 14/182 anonim ***** válasza:
66%

Hiába volt konszenzus, ha nem tudnád a tabletta sem véd 100 %-san!

Ha kicsit is beteg volt a tabletta szedése alatt, szedhetett antibiotikumot (befolyásolja a hatékonyságot), lehetett hasmenése, hányása, véletlenül kihagyhatott egy két napot a tablettából, és máris teherbe eshetett.

Nagyon el vagy te tévedve!

Ha valaki rendesen szedi a tablettát még akkor is van rá esély hogy terhes lehet. Ezt a gyógyszergyárak sem tagadják, benne van a betegtájékoztatóba. A világon már jó sok gyerek született meg olyan anyától aki tablettát szedett.

Ezekkel nem ártana tisztában lenni a férfiaknak is.

2023. jan. 30. 12:43
 15/182 anonim ***** válasza:
58%
En is ezt irtam, megis mindenki lepontozott
2023. jan. 30. 12:43
 16/182 anonim ***** válasza:
91%
13,saj os közel se biztos, hogy mondta. Mondjuk jó lenne tudni mennyi idősek. Könnyen lehet, hogy a csaj érezte, hogy kifele áll a rúd, vagy a kérdező mondta neki, higy nem szeretne gyereket, ezért szóba se hozta, csak abbahagyta a gyógyszert. Az írásképe alapján tini a kérdező, nagyon max 20-21, lehet a lány még fiatalabb is, el is felejthette a gyógyszert, vagy akár tinikori f.szság,hogy na majd babucika aztán örökké együtt. Bármi lehet, trollkérdés is, várjuk meg a kérdezőt :D
2023. jan. 30. 12:44
 17/182 anonim ***** válasza:
76%
13-as, miért nem létezik, hogy a nő nem nyaggatta a babával? Személyesen ismered a nőt? Vagy te valami jós vagy, természetfölötti képességeid vannak, hogy látatlanban ilyet biztosra állítasz?
2023. jan. 30. 12:44
 18/182 anonim ***** válasza:
64%

Hát szerintem ez az egyik lehető legaljasabb, legundorítóbb dolog, amit nő tehet a párjával. Azt én sem teljesen értem, hogy ilyenkor sokaknak miért az az egyöntetű válasz, hogy még itt is a férfi a hibás, mert hát miért nem húzott gumit. Elnézést, de egy párkapcsolatban általában a felek közösen megegyeznek egy adott védekezési formában. Ha itt a fogamzásgátló volt az, akkor miért a kérdező a hibás, hogy emellé nem húzott pluszban gumit is? Mi egy ideig gumiztunk a férjemmel, aztán megbeszéltük, hogy szedek gyógyszert. Eszünkbe nem jutott, hogy ő ennek ellenére ugyanúgy húzkodja fel továbbra is a gumit. Pláne, hogy pont azért váltottunk, hogy érezzük egymást “rendesen”. Egy kapcsolat alapja a bizalom kéne legyen, tehát ha megbeszéltük, hogy fogamzásgátlót szedek, akkor azt a férjem természetesen elhiszi és nem az az első gondolata, hogy majd biztos direkt nem szedem.

Ugyanakkor az számomra is annyira életszerűtlen, hogy mindenféle előjel nélkül máról-holnapra csak úgy abbahagyja valaki a gyógyszert a párja háta mögött és direkt arra játszik, hogy teherbe essen. Szerintem ennek azért valamilyen előjele kellett legyen. Nem emlegette esetleg, hogy ő akar gyereket? Nem nyaggatott vele? Mert ezt tudnám elképzelni, hogy ő akart, te nem, ezért úgy gondolta majd ő “gondoskodik” erről. Mindenesetre undorító húzás volt ez a részéről, de ha valóban tied a gyerek, akkor a gyerektartást nem úszod meg, de természetesen jogodban áll összepakolni és nem teszt venni a gyereknevelésben. Egyedüli kötelezettséged a gyerektartás lesz és őszintén én biztosan nem tudnék jó pofat vágni ehhez az egészhez és eljátszani a boldog családapát. Fizetnék a kötelezőt és onnantól el is lehet felejteni.

2023. jan. 30. 12:45
 19/182 anonim ***** válasza:
32%

19:

Igazad van abban amit írsz, de nálatok azért ez más dolog volt, mert ti házasok vagytok. Tehát amikor egy házasságban TI KETTEN úgy döntötök hogy csak tablettát használtok, akkor mindketten TUDOMÁSUL VESZITEK, hogy a tabletta mellett is van némi esély a terhességre, és ezt ti házasként bevállaljátok. Tehát ha becsúszik a gyerek akkor vállaljátok mindketten a következményeket. Ha nem csúszik a be a tabletta mellett akkor szerencsétek van és ennyi. Két ember felelőssége a védekezés.

Az már megint más kérdés, ha valaki szándékosan csőbe húzza a másikat, de az megint arról szól, hogy miért nincs tisztában a kérdező azzal hogy hogyan hat (vagy nem hat) a fogamzásgátló tabletta.

2023. jan. 30. 12:55
 20/182 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem élnek együtt, akkor nem feltétlen tud az antibiotikumról vagy hasmenésről. Ilyen esetben megintcsak a lánynak kellett volna szólni, hogy "Béla, ezérazér nem hat a gyógyszer, húzz gumit". Azt meg nekem senki ne mondja, hogy de nem tudta, hogy nem hat, ott van a tájékoztatóban leírva. Legyen már valakinek annyi esze, hogy elolvassa mielőtt beszedi.
2023. jan. 30. 12:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!