Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/182 anonim ***** válasza:
18%

FÉRFIKÉNT, csak visítva röhögni tudok az ilyen pasikon.

MINDIG gumi kell! Nőnek hinni bármit is???

Én imádom a siklómat, bébi korától nevel, már 10+ éve, kézbe is veszem sokszor, de még ő is a kezemre kap, ha etetéskor benyúlok hozzá.

Na ilyen a nő is!

Mellesleg miért nem zavarod abortuszra? És ha nem akar...akarjon!!!

2023. jan. 30. 16:03
 72/182 anonim ***** válasza:
65%
El nem tudom képzelni, hogy közös döntésként arra jutunk, hogy fogamzásgátlót szedek, majd a párom ugyanúgy húzkodja fel a gumit. Akkor minek szedem a gyógyszert?? Mert én speciel azért, hogy ne kelljen gumit használni, amit én jobban utálok, mint a barátom. Vagy ennyire alap a 0 bizalom egy kapcsolatban? Ha arra a kérdésre, hogy miért húz gumit, ha úgyis szedek gyógyszert - ami nem mellesleg biztonságosabb -, azt válaszolná, hogy azért mert nem bízik bennem és abban, hogy valóban be is szedem, hát ott helyben ábrándulnék ki belőle. Egy kapcsolat bizalomra kéne épüljön és közösen meghozott döntésekre. Annyira életszerűtlen, hogy leültök megvitatni ezt a témát, majd végül ugyanaz a felállás, mintha meg sem beszéltétek volna, hisz a másik úgy áll hozzád, hogy biztos át akarsz verni… nagyon bizalomgerjesztő.
2023. jan. 30. 16:05
 73/182 anonim ***** válasza:
0%
Egy jó ügyvéddel szerelkezz fel először is mert ez nem sima ügy.
2023. jan. 30. 16:11
 74/182 anonim ***** válasza:
18%

Egy rokonom így faragott rá, de nagyon csúnyán.

Szakítani akart a csajjal mert már nem szerette, erre a csaj addig addig kuncsorgott, amíg egy ideig még összejártak szexelni, persze azt hazudta végig hogy szedi a tablettát.

Amikor kiderült, hogy jön a baba, mert persze direkt nem szedte, nem volt annyira erős, és karakán jellem, hogy ellenálljon a csaj, és a család pressziójának, házasság lett.

De milyen? Életemben nem sok ennyire rossz házasságot láttam. Mondjuk a srác is megérte a pénzét, látta, hogy itt már nincs menekvés, csajozott ezerrel (nagyon jóképű pasi volt), miután csinált még egy gyereket az asszonynak... :D

2023. jan. 30. 16:15
 75/182 anonim ***** válasza:
54%

#70 nem beszélve egyébként arról hogy a többség még egy szem kihagyása után sem esik teherbe. Amikor abbahagyja az ember a gyógyszert akkor is általában eltelik egy pár hónap mire kiürül a szervezetből a gyógyszer és utána van nagyobb esély a terhessegre.

De egyébként a kérdező annyira biztosan állítja hogy direkt csinálta a csaj hogy gondolom beismerte..

2023. jan. 30. 16:15
 76/182 anonim ***** válasza:
79%
Ezért kellett volna azt mondani, hogy "drágám, hagyd a francba a gyógyszert, majd húzok inkább gumit."
2023. jan. 30. 16:17
 77/182 anonim ***** válasza:
37%

De emberek, amúgy nem mindegy hogy hibázott e a kérdező abban hogy megbízott a nőben vagy nem?

Ez még nem teszi kevésbé hibássá és gusztustalanná a nő tettét.

2023. jan. 30. 16:19
 78/182 anonim ***** válasza:
12%
77-nél a pont amúgy. Bár nem vagyok az erőszak híve, sem egy agresszív ember, de az ilyen sztorik hallatán egyszerűen kinyílik a bicska a zsebemben és legszívesebben olyat lekevernék az ilyennek, hogy a fal adja a másikat.
2023. jan. 30. 16:24
 79/182 anonim ***** válasza:
17%

Komolyra fordítva, tényleg nagy bajban vagy.

HA a gyerek a tiéd (később csináltass apasági tesztet), akkor egy fél életen át fizetni fogsz, és ebben a nőben már SOHA nem bizhatsz meg. Jó kapcsolat, házasság ebből már nem lesz, gondold meg, miket fog később veled csinálni. Erre az egész életed rámehet!

Oké, lesz egy gyereked (hacsak el nem veteti közben), ő nem tehet semmiről, úgyis szeretni fogod, ha megszületik, de én ezt a nőt leültetném magam elé, és elmondanám, ez a trükk nem jött be. Vagy elveteti, vagy nevelheti egyedül.

2023. jan. 30. 16:25
 80/182 anonim ***** válasza:
12%

Nem véletlen mondják, hogy akkor higyj nőnek, ha ló legel a sírján!

Ha ezt megúszod, akkor menekülj és soha többet ne élvezz bele egy nőbe se, ha gyógyszert szed, ha nem. Persze, persze, mondják itt majd a gyakoris nők a f@szságaikat,hogy az sem 100%,blablabla.....

Én egy csomó nőt megdugtam már, 50 éves elmúltam, SOHA nem élvezek bele a nőkbe, csak amikor gyereket akartunk. Fiatalon engem is megpróbált egy nő csőbehúzni, akkor megúsztam, de úgy megijedtem, hogy azóta kiveszem időben😃, nem is volt soha nem kívánt terhesség!

FÉRFIAK! Kettő darab eszköz van a kezetekben, hogy elkerüljétek a tartásdíj fizetését, a gumióvszer és a kivülre spriccelés. Éljetek vele! Ha a nő ágál ellene, szabaduljatok meg tőle, mert csőbefog húzni.

A bíróságok a MINDIG a nő javára döntenek.

2023. jan. 30. 16:33
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!