Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gergo706 kérdése:
Van olyan megoldás arra hogy a farkam méretét tudjam növelni mindenféle szer vagy gyógyszer nélkül?
Figyelt kérdés
16 éves múltam és elég gáznak tartom azt, hogy a farkam leállva mindössze kb 5-6cm, de felállva meg 16-17cm. Ezért kéne valamilyen megoldás arra, hogy végelegesen megnövelhessem a méretét, de ezt gyógyszerek, tabletták vagy szerek nélkül! Ha tudtok valami megoldást erre a problémára akkor légyszi írjatok (értelmes válaszokat)!2013. ápr. 22. 19:20
1/5 anonim válasza:
Már azzal is tudsz fájdalmat okozni, ha még nagyobbat akarsz, akkor ne lepődj meg, hogy nem lesznek hosszú kapcsolataid:)
2/5 anonim válasza:
Ez sztem pont jo.ne akarj hosszabbat mert az fáj :/
3/5 A kérdező kommentje:
felállva tökéletes a mérete de leállva elég gáz
2013. ápr. 22. 19:23
4/5 anonim válasza:
De ki fogja meglátni downgradelt állapotban?
Gondolj bele, ha az aktuális barátnőd csak megölel, már áll, szóval szerintem nem lesz alkalma kicsiben látni.Ha meg lesz is, kit érdekel, hogy kicsiben mekkora?
5/5 anonim válasza:
műtéttel lehet. egyébként az önbizalmad növeld meg inkább:) szerintem nem gáz, pont jó. az én barátomnak 1 centivel kisebb mint a tied de néha még ígyis azt érzem h szétszakadok. egy lánynak nem az a jó ha valakinek 30 centis farka van...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!