Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan megoldás arra hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gergo706 kérdése:

Van olyan megoldás arra hogy a farkam méretét tudjam növelni mindenféle szer vagy gyógyszer nélkül?

Figyelt kérdés
16 éves múltam és elég gáznak tartom azt, hogy a farkam leállva mindössze kb 5-6cm, de felállva meg 16-17cm. Ezért kéne valamilyen megoldás arra, hogy végelegesen megnövelhessem a méretét, de ezt gyógyszerek, tabletták vagy szerek nélkül! Ha tudtok valami megoldást erre a problémára akkor légyszi írjatok (értelmes válaszokat)!

2013. ápr. 22. 19:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Már azzal is tudsz fájdalmat okozni, ha még nagyobbat akarsz, akkor ne lepődj meg, hogy nem lesznek hosszú kapcsolataid:)
2013. ápr. 22. 19:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez sztem pont jo.ne akarj hosszabbat mert az fáj :/
2013. ápr. 22. 19:22
 3/5 A kérdező kommentje:
felállva tökéletes a mérete de leállva elég gáz
2013. ápr. 22. 19:23
 4/5 anonim ***** válasza:

De ki fogja meglátni downgradelt állapotban?

Gondolj bele, ha az aktuális barátnőd csak megölel, már áll, szóval szerintem nem lesz alkalma kicsiben látni.Ha meg lesz is, kit érdekel, hogy kicsiben mekkora?

2013. ápr. 22. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
műtéttel lehet. egyébként az önbizalmad növeld meg inkább:) szerintem nem gáz, pont jó. az én barátomnak 1 centivel kisebb mint a tied de néha még ígyis azt érzem h szétszakadok. egy lánynak nem az a jó ha valakinek 30 centis farka van...:)
2013. máj. 29. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!