Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?
Nem tudom mikor értik meg a férfiak hogy akkor szexeljenek védekezés nélkül valakivel (mármint vagy vedd ki időbe vagy huzz ovszert) ha gyereket is akarsz tőle, mert különben benne van a pakliba hogy egy hülye a nő és így jársz.
Szoval hogy válaszoljak is a kérdésre, először bizonyosodjatok meg róla hogy terhes, ha igen, hosszasan gondolkodj el rajta hogy szeretnéd-e nevelni a gyereket együtt a nővel. (Persze ha a nő se akart gyereket lehet elvetetni is, de ilyen esetben a nők inkabb erzelmi alapon döntenek és ha tehetik megtartják) ha az apja te vagy és nevelni nem szeretnéd fizetned akkor is kell gyerektartást 18 évig. Dönts jól!
"vagy a kérdező mondta neki, higy nem szeretne gyereket, ezért szóba se hozta, csak abbahagyta a gyógyszert"
pontosan ez történt, életkorba én 24 vagyok ő 21. meg igen egy ideje már sokat veszekedünk mert mindenbe bele akar szólni hol dolgozzak mennyit keressek ami neki jó lenne én meg nem hagyom. gyerek téma az a kezdetekkor felmerült 1 éve vagyunk együtt, akkor ő azt mondta egyelőre nem akar. minden esetre a bizalmam már nem él vele kapcsolatban, a héten elköltözöm és ügyvédhez is megyek megnézem a lehetőségeim meg csak a lehető legkevesebbet kell fizetnem ha már ő ilyen aljas volt. persze elvetetni meg nem akarja pedig kifizettem volna az abortuszt is de akkor sem, azt mondta ez az ő döntése mit kezd az életével
31
Igen. Már megint a nőnek. A nő mérgezze magát hormonokkal, figyeljen mindenre, különösen a bélműködésére, hogy a pasikája felelősség nélkül dughasson, mindent átrakva a másik nyakába.
számítt ez? nem bizok benne ezután elhagyom ha ezzel akart megtartani szintén aljas és rossz lóra tett így ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!