Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/182 anonim ***** válasza:
70%
Volt már ilyen számtalan kérdés. A vége mindig az volt hogy nem tudsz tenni ellene semmit. Gyerektartást kell fizetni akkor is ha törik ha szakad. Ennyi. Aki nem akar gyereket gumit húz. Igen tudom közhely. De akkor is így van.
2023. jan. 30. 13:07
 32/182 anonim ***** válasza:
82%
Fizetsz es elhagyod
2023. jan. 30. 13:08
 33/182 anonim ***** válasza:
40%

Nem tudom mikor értik meg a férfiak hogy akkor szexeljenek védekezés nélkül valakivel (mármint vagy vedd ki időbe vagy huzz ovszert) ha gyereket is akarsz tőle, mert különben benne van a pakliba hogy egy hülye a nő és így jársz.

Szoval hogy válaszoljak is a kérdésre, először bizonyosodjatok meg róla hogy terhes, ha igen, hosszasan gondolkodj el rajta hogy szeretnéd-e nevelni a gyereket együtt a nővel. (Persze ha a nő se akart gyereket lehet elvetetni is, de ilyen esetben a nők inkabb erzelmi alapon döntenek és ha tehetik megtartják) ha az apja te vagy és nevelni nem szeretnéd fizetned akkor is kell gyerektartást 18 évig. Dönts jól!

34/182 anonim ***** válasza:
56%
A "húzzon gumit" hisztériásoknak mondom, hogy a tabletta Pearl-indexe jobb, mint a gumié. 💁🏻‍♀️
 35/182 A kérdező kommentje:

"vagy a kérdező mondta neki, higy nem szeretne gyereket, ezért szóba se hozta, csak abbahagyta a gyógyszert"

pontosan ez történt, életkorba én 24 vagyok ő 21. meg igen egy ideje már sokat veszekedünk mert mindenbe bele akar szólni hol dolgozzak mennyit keressek ami neki jó lenne én meg nem hagyom. gyerek téma az a kezdetekkor felmerült 1 éve vagyunk együtt, akkor ő azt mondta egyelőre nem akar. minden esetre a bizalmam már nem él vele kapcsolatban, a héten elköltözöm és ügyvédhez is megyek megnézem a lehetőségeim meg csak a lehető legkevesebbet kell fizetnem ha már ő ilyen aljas volt. persze elvetetni meg nem akarja pedig kifizettem volna az abortuszt is de akkor sem, azt mondta ez az ő döntése mit kezd az életével

2023. jan. 30. 13:10
 36/182 anonim ***** válasza:
60%
De egyébként lovaglunk itt a semmin, a kérdező szerint direkt lett terhes a lány, csak hát a kérdező meg eltűnt, jó kis válasz-szaporító kérdés ez is.
2023. jan. 30. 13:10
 37/182 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, biztos, hogy terhes a lány? Orvosi papírt azért láss róla, könnyen lehet, hogy csak behazudja a terhességet, hogy ne lépj le.
2023. jan. 30. 13:11
 38/182 anonim ***** válasza:
74%

31

Igen. Már megint a nőnek. A nő mérgezze magát hormonokkal, figyeljen mindenre, különösen a bélműködésére, hogy a pasikája felelősség nélkül dughasson, mindent átrakva a másik nyakába.

2023. jan. 30. 13:14
 39/182 A kérdező kommentje:

számítt ez? nem bizok benne ezután elhagyom ha ezzel akart megtartani szintén aljas és rossz lóra tett így ezzel.

2023. jan. 30. 13:17
 40/182 anonim ***** válasza:
67%
Itt miért van ennyi paranoiás pasi, akik azt hiszi, minden nő álnok kígyó, aki fel akarja csináltatni magát vele?! Vicc az egész.
2023. jan. 30. 13:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!