Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
 131/182 anonim ***** válasza:
74%

Akkor leírom a véleményemet.

1. Nem tudjuk az igazságot. Nem tudjuk, hogy tényleg szándékos volt-e.

2. Ha szándékos, akkor ez tényleg aljas görénység.

3. A gyerektartás nem kívánság kérdése, de még csak nem is függ össze azzal, hogy ki mennyire akarta a gyereket.

És talán a lényeg:

4. Mindenki a saját életútjáért felelős. Szép dolog a bizalom, de ha valamit teljesen ki akarsz zárni, akkor minden eshetőséget figyelembe kell venned. Azzal, hogy te lefekszel valakivel, akiről bemondásra elhiszed, hogy nem lehet gyereke, te vállalod azt a kockázatot, hogy netán mégsem teljesen védett.

2023. jan. 30. 20:38
 132/182 anonim ***** válasza:
26%
Egészen addig értek egyet sok kommentelővel amíg valid a kérdező sztorija. Tehát itt a nő hazugsága ami valóban aljassá teszi az eseményeket. Ha viszont ezt csak te költötted hozzá, és arról van szó hogy védekezés mellett becsúszott a terhesség, amin te fel vagy háborodva, keresed az egérutat, akkor a gyökér te vagy. Tehát elég vékony a határvonal, ezt pedig csakis te meg a barátnőd tudhatja. Előbbi esetben érthető a reklamáció, utóbbiban már nem. A szexből (punciba élvezel szabadon) gyerek lehet, ez tény.
2023. jan. 30. 20:41
 133/182 anonim ***** válasza:
0%

Az elmúlt 2,5 évben, 73.000!!!!!!!!!!! esemény utánit váltott ki a magyar ember.

Jó, ebbe én is benne vagyok, mert bár férfi vagyok, de mindig van nálam, NEM VICC!

2023. jan. 30. 20:45
 134/182 anonim ***** válasza:
78%
#135 ez kár hogy kamu. A nőknek írják fel és adják ki, nem a kurafiknak mint valami cukorkát.
2023. jan. 30. 20:49
 135/182 anonim ***** válasza:
0%
A sok elkötés reklámozónak! Remélem tudjátok hogy az a vezeték visszanőhet. Nehogy meglepi legyen.
2023. jan. 30. 21:19
 136/182 anonim ***** válasza:
41%
A férfi szégyene is ha őt ilyen simán át lehet b*szni. Minimum azt jelenti b*szott rá az egészre, csak az élvezet JÁÁÁR, a felelősség, megelőzés na az aztán nem. Azzal lehet aztán elüldözni a férfiakat, a felelősségvállalással. Nem kompatibilis velük, ezt kihagyták a programozásból. De szuperül meglelik a kiskapukat, féregjáratokat, ebben azért el kell ismerni verhetetlenek. Pedig az ondó nagyon nem az élvezetük miatt távozik a fütykösből- mióta világ a világ- sokkal fontosabb okból. Jobban kellene rá vigyázni.
2023. jan. 30. 21:37
 137/182 anonim ***** válasza:
35%
Marad a vazektómia. Egy fogamzóképes bakkal is kevesebb. Kár érte, kiváló ügynök volt.
2023. jan. 30. 21:42
 138/182 anonim ***** válasza:
24%
Így van.
2023. jan. 30. 21:50
 139/182 anonim ***** válasza:
29%

141

Ilyet ne is mondj. 100%os szexuális élvezet jár az uraknak, lehetőleg a nő nyakában minden teherrel amivel ez jár.

2023. jan. 30. 21:51
 140/182 anonim ***** válasza:
61%

Azért durva hogy mennyi beteg ember van itt.

Kenyszeritsd a gyógyszerre, soha ne bízz senkiben, mindig gumi mert minden nő hazug, vazektomia.

Nem irigyellek titeket. Kész pokol lehet a fejetekben.

2023. jan. 30. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!