Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?
Akkor leírom a véleményemet.
1. Nem tudjuk az igazságot. Nem tudjuk, hogy tényleg szándékos volt-e.
2. Ha szándékos, akkor ez tényleg aljas görénység.
3. A gyerektartás nem kívánság kérdése, de még csak nem is függ össze azzal, hogy ki mennyire akarta a gyereket.
És talán a lényeg:
4. Mindenki a saját életútjáért felelős. Szép dolog a bizalom, de ha valamit teljesen ki akarsz zárni, akkor minden eshetőséget figyelembe kell venned. Azzal, hogy te lefekszel valakivel, akiről bemondásra elhiszed, hogy nem lehet gyereke, te vállalod azt a kockázatot, hogy netán mégsem teljesen védett.
Az elmúlt 2,5 évben, 73.000!!!!!!!!!!! esemény utánit váltott ki a magyar ember.
Jó, ebbe én is benne vagyok, mert bár férfi vagyok, de mindig van nálam, NEM VICC!
141
Ilyet ne is mondj. 100%os szexuális élvezet jár az uraknak, lehetőleg a nő nyakában minden teherrel amivel ez jár.
Azért durva hogy mennyi beteg ember van itt.
Kenyszeritsd a gyógyszerre, soha ne bízz senkiben, mindig gumi mert minden nő hazug, vazektomia.
Nem irigyellek titeket. Kész pokol lehet a fejetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!