Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Gyógyszerrel vert át a barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?

Figyelt kérdés
Kiderült nem szedte a gyógyszert mert bejelentette hogy terhes mutatta is a tesztet és én nem akarok gyereket soha nem is akartam pláne most nem is engedhetem meg anyagilag nem akarok papásmamást játcani. Hogy tehette ezt hogy lehetett ilyen aljas mikor megbiztam benne?
2023. jan. 30. 12:25
 141/182 anonim ***** válasza:
65%

Miféle ember képes olyat mondani valakinek, akit a párja undorító módon átvert, hogy “megérdemli a fajtád”?? Esküszöm el vagyok képedve némelyik nőtársamon.

A másik tudta nélkül, a háta mögött abbahagyni a tabletta szedését az egyik létező legaljasabb, legundorítóbb dolog, amit nő férfival tehet. Elképesztő, hogy még itt is képesek egyesek a férfit hibásnak kihozni. A nő tudatosan és direkt hozta magát ilyen helyzetbe, nehogy már még őt kelljen sajnálni, amiért ennyi “teher” szakad a nyakába. Talán legközelebb nem kellene a párja tudta nélkül felcsináltatnia magát és nem szakadna szegényke nyakába ennyi minden….

2023. jan. 30. 21:56
 142/182 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem meg naívitás bemondásra mindent azonnal elhinni. Azért mert ő azt állítja szándékosan történt a teherbe esés, még nem feltétlen van így. Inkább maradnék pártatlan. Szóval az se normális aki védi azonnal az ilyen pasast, meg az se aki máglyán égetné.
2023. jan. 30. 21:59
 143/182 anonim ***** válasza:
27%
Eddig még a 147-es a legkorrektebb. Szerintem is ritka ostoba aki azonnal védelemre kel habzószájjal. Nem tudjuk a tényeket, csak egy bemondott egyoldalú sztorit. Egyik fél sem àrtatlan bárány az fix.
2023. jan. 30. 22:03
 144/182 anonim ***** válasza:
87%

Várjuk meg a kérdező válaszát. Ha már válaszolt korábban akkor előre is bocsi.

Kérdező, a nő a szemedbe mondta és bevallotta hogy szándékosan, előre megfontoltan hagyta abba a tudtodon kívül a fog.gátlót? Vagy ez csak a sejtésed? Öntsünk tiszta vizet a pohárba, mert itt nagyon elszabadultak az indulatok.

2023. jan. 30. 22:10
 145/182 anonim ***** válasza:
25%

Elkötés - visszanő.: Az ELKÖTÉS visszanőHET. Az ÁTVÁGÁS, az nem.

Tabletta felírás.: Én írtam, hogy van nálam. De azt hol, hogy magamnak íratom fel? Vannak női rokonaim, akiket megkérhetek. Meg nődoki ügyfeleim is.

2023. jan. 30. 22:15
 146/182 anonim ***** válasza:
59%
Minddenki egyből elhiszi, hogy sunyiban abbahagyta a szedését. Egyéltalán nem biztos, hogy így volt.
2023. jan. 30. 22:17
 147/182 anonim ***** válasza:
60%
Ezt a sunyin abbahagyta a gyógyszert szöveg elég bevett szokás azért a férfiak részről. Mert így nyilván több hátbaveregető embert tudhat maga mögött. Mintha beismeri hogy védekezés mellett összehozták közösen a gyereket. Ott mindenki "hibás" és senki. Hiszen a szex kockázatos játék, nem feltétlen kell hogy hibás legyen bárki is.
2023. jan. 30. 22:27
 148/182 anonim ***** válasza:
71%

153

Pontosan. De ez felvet egy aggályt bennem. Ha nő létemre szedek tabit, és becsülettel, azonban valamiért mégis terhes maradok. Akkor én lennék a féreg, meg minden aljas kva? Mert a férfi mondhatja rám, nem tudom bizonyítani sehogy az ellenkezőjét.

2023. jan. 30. 22:33
 149/182 anonim ***** válasza:
62%

Igen, sokak szerint az lennél mint látod. A férfinél van a szócső, neki fognak hinni átlagban.

2023. jan. 30. 22:35
 150/182 anonim ***** válasza:
25%
Tipli külföldön dolgozni gyerektartást ütheti, semmit se 😁
2023. jan. 30. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!