Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyógyszerrel vert át a barátnőm van megoldás vagy csak hogy elhagyom? Hogy tehette ezt velem?
Miféle ember képes olyat mondani valakinek, akit a párja undorító módon átvert, hogy “megérdemli a fajtád”?? Esküszöm el vagyok képedve némelyik nőtársamon.
A másik tudta nélkül, a háta mögött abbahagyni a tabletta szedését az egyik létező legaljasabb, legundorítóbb dolog, amit nő férfival tehet. Elképesztő, hogy még itt is képesek egyesek a férfit hibásnak kihozni. A nő tudatosan és direkt hozta magát ilyen helyzetbe, nehogy már még őt kelljen sajnálni, amiért ennyi “teher” szakad a nyakába. Talán legközelebb nem kellene a párja tudta nélkül felcsináltatnia magát és nem szakadna szegényke nyakába ennyi minden….
Várjuk meg a kérdező válaszát. Ha már válaszolt korábban akkor előre is bocsi.
Kérdező, a nő a szemedbe mondta és bevallotta hogy szándékosan, előre megfontoltan hagyta abba a tudtodon kívül a fog.gátlót? Vagy ez csak a sejtésed? Öntsünk tiszta vizet a pohárba, mert itt nagyon elszabadultak az indulatok.
Elkötés - visszanő.: Az ELKÖTÉS visszanőHET. Az ÁTVÁGÁS, az nem.
Tabletta felírás.: Én írtam, hogy van nálam. De azt hol, hogy magamnak íratom fel? Vannak női rokonaim, akiket megkérhetek. Meg nődoki ügyfeleim is.
153
Pontosan. De ez felvet egy aggályt bennem. Ha nő létemre szedek tabit, és becsülettel, azonban valamiért mégis terhes maradok. Akkor én lennék a féreg, meg minden aljas kva? Mert a férfi mondhatja rám, nem tudom bizonyítani sehogy az ellenkezőjét.
Igen, sokak szerint az lennél mint látod. A férfinél van a szócső, neki fognak hinni átlagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!