Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy megcsaltam, még akkor is ha megbántam és nem fordulna többet elő ilyen?
51
Ezt mind miből szűrted le, abból az egy, azaz 1 db mondatból amit tudsz rólam? 😄😄 annyira szánalmas vagy. 🤣
Azt tettük. Nem tetszik rólad az ember véleménye, az itt megmutatkozó jellemed alapján? Semmi gond, de mégis kommentálgatsz itt hülyeségeket rám, egy idegenre. Vicces vagy. :D
Mire fel sértődsz meg a válaszodra aktt reakción?
Inkább nője fel, és tanulj meg te is felelősséget vállalni, a kérdezővel együtt! Hiába fröcsögsz, te vagy itt az idegbajos, mert nálad találtak be a szavaim. Én letojom ha szenteskedonek, vagy csúszómászónak titulálsz. Inkább vagyok ilyen ezerszer, az én lelkiismeretem tiszta. És felelősséget vallani is tudok, ahogy egy felnőttnek kell. ;) akinek nem megy, az jobb lenne ha nem akarna párkapcsolatot.
Ez is egy válasz, akkor is, ha neked nem tetszik.
Egyébként is jó lenne, ha egy 21 éves srácnak nem azt tanítanák már kiégett, xar házasságban lévő 40-50-esek, hogy “hazudj a végtelenségig és tagadj a végsőkig!!!444, mentsd a segged a hibáid miatt a vegtelelenségig, úgyse hiszik el..”
A srác még fiatal, tud tanulni a hibáiból, és tud dönteni, hogyan kezeli. Ennél remélhetőleg jobban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!