Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy megcsaltam, még akkor is ha megbántam és nem fordulna többet elő ilyen?
Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a barátnőmmel (én 21 ő 20). Mindig hűséges hozzám, kedves még akkor is amikor rossz hangulatom van. Egy hete történt hogy elmentünk egy barátnője nyaralójába(külföldön) és ott aludtunk nála két éjszakát. A csaj egy nagyon dekoratív személyiség volt, és az a gond hogy ki nem allhatom magam e miatt mert nem csak flörtöltem vele, de még mikor a barátnőm már aludt és ő meg én fent voltam, akkor hát.. nem is tudom hogy történt de egyszerűen nem tudtam ellenállni és lefekudtunk. Másnap el sem akartam hinni hogy ezt én komolyan képes voltam megtenni vele. Nem tudom elmondjam e neki az igazat vagy inkább hagyjam és ne mondjak semmit. Én azóta nagyon megbántam és még az üzenetére se válaszoltam (a lánynak).2023. jan. 6. 10:11
61/71 anonim válasza:
57 es cseppet se találtak be a szavaid.. és nem sértődtem meg.. zavar a jelenléte az ilyen okoskodó mocskoknak mint te! én sose csaltam meg a párom. tehát rám semmi se igaz a te rizsádból.
62/71 anonim válasza:
mindig vannak ilyen erkölcsös idioták akik konkrétan semmi segítséget nem nyújtanak.. holott a tanácskozás az oldal fő célja :D ellenben leírják mekkora idiota a kérdező.. kicsit nézz már tükörbe te barom.. lezártam.
63/71 anonim válasza:
Nehogy stroke-ot kapj, nagy kár lenne
65/71 A kérdező kommentje:
Fél éve már hogy elmondtam neki és kiderült tudott róla mert hallotta, megszakítototta velem és a barátnőjével is a kapcsolatot, de nem volt se mérges se szomorú. Nem hallottam róla semmit, azóta én rátaláltam a barátnőmre, de kiderült nem csak én hanem ő is, facebookon talált rá a profiljára a barátnőm ahol egy másik nővel csókolózott, mint kiderült meleg és ezért nem zavarta a dolog, csak azt nem értettem akkor minek volt velem? Nagyjából egy hete futottunk össze és megkértem, hogy üljünk be valahova beszélni. Elmondta, hogy mindig is tudta, hogy meleg, de a családja nem fogadta volna el ezért jött össze velem miközben volt barátnője. Gondolom ez volt a karma... és megérdemeltem.
2023. szept. 6. 18:05
66/71 anonim válasza:
Ez bizony az! De örülök, hogy elmondtad neki, máskor ne légy gerinctelen féreg és nem kapod vissza sehogy...
67/71 anonim válasza:
Nem szabad elmondani. Azzal csak ártanál. A lelkiismeretfurdalással meg, neked kell megküzdened
68/71 anonim válasza:
most úgy érzem kamu volt az egész sztori :D mintha direkt csavart volna a cselekményen..
69/71 anonim válasza:
Létezik olyan hogy himrib..nc vagy erről se hallottál még?
Nem en vagyok a korábbi válaszoló..
Akkor tudd himri.banc vagy , ennyi.
Lehet megbocsajt majd vissza adja neked becsomagolva ahogy erdelmed
70/71 anonim válasza:
Bizony megérdemelted, 100%-ban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!