Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy megcsaltam, még akkor is ha megbántam és nem fordulna többet elő ilyen?
Mondd el neki.
Joga van eldonteni, hogy akar-e egyutt lenni ekkora r.bancal.
Én nem mondanám el a helyedben, és a barátnőd helyében sem akarnám tudni.
Három... Kettő... Egy... Lehet lepontozni.
Ha elmondod neki, kidob. Ha pedig nem akkor egy görény vagy, ha később kiderül vagy a csaj mondja el óiási botrány lesz. Nem kellett volna félrekúrni, ha a barátnőd "Mindig hűséges hozzám, kedves még akkor is amikor rossz hangulatom van"
Nyilván ezzel nagyon megbántanád és szakítani fog veled. Imádkozz hogy nem, de te is tudod hogy jobbat érdemel nálad
Ha elmondod, elveszíted. De az is lehet, hogy beéri annyival, hogy idővel "visszaadja". Mindkettő kegyetlenül fog fájni.
Ha eszed van titokban tartod. Őrlődni fogsz miatta, de ez legyen a Te büntetésed, amiért megtetted! Ha biztos vagy abban, hogy nem derül ki, ne mond el neki. Amit nem tud az nem fáj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!