Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam neki hogy megcsaltam, még akkor is ha megbántam és nem fordulna többet elő ilyen?
Ha érdekel egy idősebb, tapasztaltabb hölgy válasza is, akkor én -ha valóban ez a kapcsolat szeretetteli és egyetlen botlás történt- nem tenném! Ha megtörtént, akkor küzd le szépen magadban csak a lelkifurdalást, tanulj a helyzetből, de ne a másikat terheld vele, akinek valószínűleg tönkre menne a bizalma irányodba teljesen, az önbecsülésével együtt.
A vágyak olykor elem erővel képesek feltörni és nagyon meg kell gondolni, hogy mit kockáztatsz! Egy értékes párkapcsolatot egy egyszeri rövid örömért!
Tök mindegy elmondod-e. A "barátnője" így is, úgy is el fogja. Pláne ha ő azóta is folytatná ezt a viszonyt, tehát nem szégyelli a pofáját úgy mint te. Szerintem direkt ki akart szúrni a csajoddal, valószínűleg eszköz voltál neki ehhez. Mert egy nő nem fekszik le csak úgy a barátnője csávójával, akkor sem ha tetszik neki az illető. Itt te pont a csajod miatt lettél célpont.
Ez a nem mondom el dolog csak akkor működik, ha az embernek van esze és valami idegent szed össze egy egyéjszakás kalandra, aki aztán a nevét sem tudja. Ha ismerőst dug meg, akkor úgyis kiderül.
Szóval szerintem mondd el, legalább tőled tudná meg nem mástól. De valószínűleg szempontodból kb mindegy, ezt már buktad.
Ok, nem vagy rbanc,de hìmringyò mindenképp :D
" . nem is tudom hogy történt de egyszerűen nem tudtam ellenállni és lefekudtunk"
Azt akarod,hogy mondani hogy valamilyen tudatmòdosìtò hatás alatt álltál és ezért egy idegen punciba raktad? :D
Akkor már inkább vállald fel,hogy egy jellemtelen alak vagy,aki csak a farka után megy
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!