Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmondjam neki hogy megcsaltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki hogy megcsaltam, még akkor is ha megbántam és nem fordulna többet elő ilyen?

Figyelt kérdés
Egy éve vagyok együtt a barátnőmmel (én 21 ő 20). Mindig hűséges hozzám, kedves még akkor is amikor rossz hangulatom van. Egy hete történt hogy elmentünk egy barátnője nyaralójába(külföldön) és ott aludtunk nála két éjszakát. A csaj egy nagyon dekoratív személyiség volt, és az a gond hogy ki nem allhatom magam e miatt mert nem csak flörtöltem vele, de még mikor a barátnőm már aludt és ő meg én fent voltam, akkor hát.. nem is tudom hogy történt de egyszerűen nem tudtam ellenállni és lefekudtunk. Másnap el sem akartam hinni hogy ezt én komolyan képes voltam megtenni vele. Nem tudom elmondjam e neki az igazat vagy inkább hagyjam és ne mondjak semmit. Én azóta nagyon megbántam és még az üzenetére se válaszoltam (a lánynak).

2023. jan. 6. 10:11
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
75%
Akkor himringyo vagy, igy jobb?
2023. jan. 6. 10:40
 12/71 anonim ***** válasza:
32%

Ha érdekel egy idősebb, tapasztaltabb hölgy válasza is, akkor én -ha valóban ez a kapcsolat szeretetteli és egyetlen botlás történt- nem tenném! Ha megtörtént, akkor küzd le szépen magadban csak a lelkifurdalást, tanulj a helyzetből, de ne a másikat terheld vele, akinek valószínűleg tönkre menne a bizalma irányodba teljesen, az önbecsülésével együtt.

A vágyak olykor elem erővel képesek feltörni és nagyon meg kell gondolni, hogy mit kockáztatsz! Egy értékes párkapcsolatot egy egyszeri rövid örömért!

2023. jan. 6. 10:44
 13/71 anonim ***** válasza:
3%
Soha ne mondd el és kefelj másokkal is ad még
2023. jan. 6. 10:52
 14/71 anonim ***** válasza:
9%
Hülyeséget csináltál hogy dobtad a másik nőt
2023. jan. 6. 10:54
 15/71 anonim ***** válasza:
88%

Tök mindegy elmondod-e. A "barátnője" így is, úgy is el fogja. Pláne ha ő azóta is folytatná ezt a viszonyt, tehát nem szégyelli a pofáját úgy mint te. Szerintem direkt ki akart szúrni a csajoddal, valószínűleg eszköz voltál neki ehhez. Mert egy nő nem fekszik le csak úgy a barátnője csávójával, akkor sem ha tetszik neki az illető. Itt te pont a csajod miatt lettél célpont.

Ez a nem mondom el dolog csak akkor működik, ha az embernek van esze és valami idegent szed össze egy egyéjszakás kalandra, aki aztán a nevét sem tudja. Ha ismerőst dug meg, akkor úgyis kiderül.

Szóval szerintem mondd el, legalább tőled tudná meg nem mástól. De valószínűleg szempontodból kb mindegy, ezt már buktad.

2023. jan. 6. 11:03
 16/71 anonim ***** válasza:
20%
Ha te érzed, hogy szereted, akkor ne mond el. De elő szokott fordulni, gondolom a lelkiismeret miatt, hogy aki megcsalja a párját, az utána féltékeny lesz és akár emiatt az alaptalan féltékenykedés miatt vége is lehet a kapcsolatnak.
2023. jan. 6. 11:04
 17/71 anonim ***** válasza:
8%
15, ugyan már és mivel bizonyítja? :) Mondani bármit lehet.
2023. jan. 6. 11:07
 18/71 anonim ***** válasza:
96%

Ok, nem vagy rbanc,de hìmringyò mindenképp :D

" . nem is tudom hogy történt de egyszerűen nem tudtam ellenállni és lefekudtunk"

Azt akarod,hogy mondani hogy valamilyen tudatmòdosìtò hatás alatt álltál és ezért egy idegen punciba raktad? :D

Akkor már inkább vállald fel,hogy egy jellemtelen alak vagy,aki csak a farka után megy

2023. jan. 6. 11:15
 19/71 anonim ***** válasza:
4%
Az itteniekre ne halgass csupa femcel,incel meg nőjuk pasikuk se volt csak irigykedés megy itt
2023. jan. 6. 11:15
 20/71 anonim ***** válasza:
98%
#17 Látszik az ha utána rákérdez a csaja. Aki nem egy sorozatból kilépett pszichopata, azon látszódni fog mikor kérdőre vonja, hogy igazak a vádak. Azért nem kéne ennyire hülyének nézni a másikat.
2023. jan. 6. 11:16
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!