Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy megcsalt a barátnőm?
#1: És a nőknél egyből a legjárhatóbb út az, hogy félrekefélnek?
Kérdező: az apró jelekre nagyon figyelj innentől, nekem is így lett egyértelmű, hogy az exem félrejárt, persze az utolsó összeveszésünkig tagadott mindent.
Engem fél évig csalt🤣🤣
A legegyértelműbb jeleket is simán tagadta, a szemembe hazudva.
Pl éjjeles műszak helyett szobát foglalt egy helyi motelban, 2 főre🤣🤣 Ilyesmik.
Végül betelt a pohár, és kiraktam, szó szerint🤣🤣
Ó barátom nagyon sajnállak. Nálunk kb. ugyanez a helyzet. Ha gondolod írhatunk tapasztalatcsere okán.
Nálunk is vannak jelek, de nem elég egyértelműek. Pl. telefonon jelszó megváltoztatása, hirtelen életmódváltás, programok stb. Próbáltam utánajárni, de nincs semmi konkrét nyom sajnos ...
Addig nem szeretnék borítani, amíg nincs a kezemben konkrét bizonyíték. 31/F
“És a nőknél egyből a legjárhatóbb út az, hogy félrekefélnek?”
Mi ez az általánosítás már megint?? Az összes nő egy igazi b*rom a férfiak meg a szentek….
Engem megcsalt az exbarátom….tehát miért van az, hogy a férfiak folyton félrekefélnek??
Az igen. Nyomorult másfél órával később ért haza, erre te egyből arra gondolsz, hogy félrek*rt...
Ha ekkora a bizalom, akkor.már eleve azért szakítsatok. Ehhez nyilván hozzájön még a többi probléma is, de ez önmagában is elég lenne.
- Másik ellenkező neművel írogatás, akivel kapcsolatban titkolózik ✔
- Nincs szex egy ideje ✔
- Késés, zavaros és ellentmondásos magyarázkodás ✔
- Újonnan rejtegetett és elzárt telefon ✔
- Gyk-n megjelenő sorstárs megcsaló nő, aki be akarja magyarázni hogy az egész a te hibád, nem bízol szegényben, ő csak áldozat, inkább szakíts mert ő jobbat érdemel nálad ✔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!