Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jól érzem hogy megcsalt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem hogy megcsalt a barátnőm?

Figyelt kérdés
ma szerintem megcsalt a barátnőm. jó ideje nincs köztünk nemi élet és tudom hogy egy ideje írogat egy pasival de nem beszéltünk róla sosem. és ma másfél órával később ért haza. fura is volt láttam hogy zavarban van de azt mondta barátnőjével beszélgetett és el ment az idő. és ami még fura volt hogy a telefonját egyáltalán le se tette sőt a zsebében volt ha nem használta.

nov. 29. 19:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, bár mindegy mert nem működik a kapcsolat szóval illene szakítani.
nov. 29. 19:25
 2/16 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
88%

#1: És a nőknél egyből a legjárhatóbb út az, hogy félrekefélnek?

Kérdező: az apró jelekre nagyon figyelj innentől, nekem is így lett egyértelmű, hogy az exem félrejárt, persze az utolsó összeveszésünkig tagadott mindent.

nov. 29. 19:36
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem fél évig csalt🤣🤣

A legegyértelműbb jeleket is simán tagadta, a szemembe hazudva.

Pl éjjeles műszak helyett szobát foglalt egy helyi motelban, 2 főre🤣🤣 Ilyesmik.

Végül betelt a pohár, és kiraktam, szó szerint🤣🤣

nov. 29. 19:39
 4/16 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem se szembesítsd, aki megcsalja a másikat, az lesz annyira gátlástalan rohadék, hogy simán a szemedbe hazudik, sőt még téged vádol bizalmatlansággal. Inkább kezd el figyelni a jeleket, ha már a baj úgyis megtörtént, akkor azon a pár alkalmon nem fog múlni, amíg lebukik. Szex már úgy sincs köztetek, szóval az se rizikó hogy meglepi nemi betegséget hoz rád. Várd ki amíg hibázik/csald csapdába, buktasd le, szembesítsd vele mekkora egy utolsó hulladék, aztán dobd ki!
nov. 29. 21:08
 5/16 anonim ***** válasza:
Jól
nov. 29. 21:24
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Ó barátom nagyon sajnállak. Nálunk kb. ugyanez a helyzet. Ha gondolod írhatunk tapasztalatcsere okán.

Nálunk is vannak jelek, de nem elég egyértelműek. Pl. telefonon jelszó megváltoztatása, hirtelen életmódváltás, programok stb. Próbáltam utánajárni, de nincs semmi konkrét nyom sajnos ...

Addig nem szeretnék borítani, amíg nincs a kezemben konkrét bizonyíték. 31/F

nov. 29. 21:33
 7/16 anonim ***** válasza:
38%

“És a nőknél egyből a legjárhatóbb út az, hogy félrekefélnek?”

Mi ez az általánosítás már megint?? Az összes nő egy igazi b*rom a férfiak meg a szentek….

Engem megcsalt az exbarátom….tehát miért van az, hogy a férfiak folyton félrekefélnek??

nov. 29. 22:34
 8/16 anonim ***** válasza:
32%

Az igen. Nyomorult másfél órával később ért haza, erre te egyből arra gondolsz, hogy félrek*rt...

Ha ekkora a bizalom, akkor.már eleve azért szakítsatok. Ehhez nyilván hozzájön még a többi probléma is, de ez önmagában is elég lenne.

nov. 29. 22:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Abból lett elege, hogy "és"-el kezded a mondatot. Amúgy nem aggódnék a helyzeten. Ha megcsal az a kapcsolat annyit is ér. Visszacsinálni nem lehet, megjavítani sem, viszont a rossz kapcsolatot le lehet zárni. Ami számodra pozitív.
nov. 29. 22:51
 10/16 anonim ***** válasza:
65%

- Másik ellenkező neművel írogatás, akivel kapcsolatban titkolózik ✔

- Nincs szex egy ideje ✔

- Késés, zavaros és ellentmondásos magyarázkodás ✔

- Újonnan rejtegetett és elzárt telefon ✔

- Gyk-n megjelenő sorstárs megcsaló nő, aki be akarja magyarázni hogy az egész a te hibád, nem bízol szegényben, ő csak áldozat, inkább szakíts mert ő jobbat érdemel nálad ✔

nov. 29. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!