Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megcsal a barátnőm. Konkrét bizonyítékom nincs de érzem hogy mintha meg csalna. Sok jel mutat rá de mégsem konkrét bizonyíték. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 28. 10:12
1/16 anonim válasza:
Keylogger a telefonra.
Nálam bejött.
3/16 A kérdező kommentje:
#1 az mit csinál?
2022. nov. 28. 10:22
4/16 anonim válasza:
Szerintem a te baratnod az aki kicsinositva magat kutyat setaltat?
5/16 A kérdező kommentje:
#4 magyarul is le írod kérlek?
2022. nov. 28. 10:39
7/16 A kérdező kommentje:
#6 pl látom hogy elérhető, tehát ír valakivel és ha meg kérdem hogy kivel írt egyből tereli a témát más felé, más fiuk képeit likeolja meg szíveket ír alá és azt hiszi hogy nem látom(mondjuk ez lehet egy bizonyíték) stb...
2022. nov. 28. 11:00
8/16 anonim válasza:
Akkor miért nem mutatod meg neki , hogy tudsz a szivekről? Konfrontálni kell őt aztán a reakciója elárulja. Mondjuk ebből még nem biztos, hogy megcsal de azért az lehet, hogy valaki már főzi és esetleg azzal szokott írogatni. Konfrontálni kell, beszélni vele, hogy neki tetszene e ha te küldenél szíveket más csajoknak. Ha meg esetleg nem hajlandó megbeszélni hanem támad vagy leszarja akkor azt hiszem azzal mindent elmondott. Akkor kuka.
9/16 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy felesleges a kutakodás. Próbálj meg leülni vele és őszintén elmondani neki amit mondjuk ide is leírtál. Hogy úgy érzed valami nincs rendben és hogy rossz előérzeted van. Szerintem itt a reakcióból, vagy a válaszaiból már látolhatod hogy hány óra van délben.
Én legalábbis ezt tenném 27/N.
10/16 anonim válasza:
Amúgy az hogy elérhető meg lehet hogy valakivel ír még semmi szerintem. Mi külföldön élünk és a férjemmel teljesen más a munkaidőnk. Ha egyedül vagyok itthon vagy fordítva sokszor beszélünk/írunk az otthoniakkal. Soha meg sem fordult a fejünkben hogy megcsalás lenne a kapcsolatunkban (és persze nincs is). :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!