Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek ha ugy érzem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kliens kérdése:

Mit tegyek ha ugy érzem hogy a barátnöm megcsal?

Figyelt kérdés
A következö a hejzet.Barátnömmel már másfél éve vagyunk kapcsolatba és már háromszor eljátszotta a hitemet a volt exével.Most nemojan rég történt meg a harmadik eset ugyan azzal a szeméjjel.Ne értsetek félre itt szo sincs arrol h lefeküdtek.Csak annyi történt most a harmadik alkalomkor h rajta kaptam a barátnömet h beszélget vele és nem a konkrét nevén volt beirva a telefonjába hanem egy lány név.Mindezek tetejébe a szemembe hazudta h nem vele beszélt,de én a telefonján a számot leellenöriztem és nálam stimmelt a telefon szám.Természetesen utána a barátnöm bevalta de a volt exe nem.Ezek után most pár napig megint jol ment a kapcsolatunk de ám jött nekem egy üzenet ami nem nekem lett szánva és én nem kérdeztem töle semmit hanem rögtön utána irta h micsinálok.Segitsetek kérlek.Mit tegyek?Nagyon szeretem öt és nem akarom elvesziteni.

2016. jún. 17. 18:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Figyelj, ennek a kapcsolatnak már rég vége...ő még szereti az exét szerintem, az nem állapot ha állandóan megcsal
2016. jún. 17. 18:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg egy ilyen nővel akarsz együtt lenni? Hazudozik, átver, több mint valószínű, hogy az exét szereti nem téged. Mit akarsz még? Dugjon is vele, hogy végre észhez térj?
2016. jún. 17. 18:53
 3/14 anonim ***** válasza:
69%
Tanulj meg helyesen írni!
2016. jún. 17. 18:59
 4/14 anonim ***** válasza:

Szerintem üljetek le és beszéljétek meg. Mond el ezt amit ide leírtál aztán kérdez egyenesen rá, hogy mi a szitu. Ha nem is dug félre, valszeg van valami az exével.

Mond meg neki, hogy legyen őszinte és mondja el mivan.

2016. jún. 17. 19:08
 5/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hejesirás hibák miatt.
2016. jún. 17. 19:11
 6/14 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy tul makacs és nem mond el semmit ás ha én meg rákérdezek akkor meg azt kapom hogy mivan féltékeny vagy.Nincs mire féltékeny legyél.
2016. jún. 17. 19:12
 7/14 anonim ***** válasza:

Akkor mond neki nem féltékeny vagy viszont tisztán akarsz látni.

Mert az nem normális, hogy másik előll ennyire titkoljunk valamit.

Átirja a neveket, letagadja, stb ez nincs rendben

2016. jún. 17. 19:16
 8/14 A kérdező kommentje:
Az a pláne hogy nem lehet vele leülni megbeszélni,mert felhuzza magát és onnan jön a vita hátán vita.
2016. jún. 17. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:
Akko meg dobd ki a f-a-s-zomba há má engem felcsesz :DDDDD
2016. jún. 17. 19:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz eset.Azért kértem tanácsot tőletek,mert én már nemtudom hogy hogyan orvosoljam a problémát.
2016. jún. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!