Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kliens kérdése:
Mit tegyek ha ugy érzem hogy a barátnöm megcsal?
Figyelt kérdés
A következö a hejzet.Barátnömmel már másfél éve vagyunk kapcsolatba és már háromszor eljátszotta a hitemet a volt exével.Most nemojan rég történt meg a harmadik eset ugyan azzal a szeméjjel.Ne értsetek félre itt szo sincs arrol h lefeküdtek.Csak annyi történt most a harmadik alkalomkor h rajta kaptam a barátnömet h beszélget vele és nem a konkrét nevén volt beirva a telefonjába hanem egy lány név.Mindezek tetejébe a szemembe hazudta h nem vele beszélt,de én a telefonján a számot leellenöriztem és nálam stimmelt a telefon szám.Természetesen utána a barátnöm bevalta de a volt exe nem.Ezek után most pár napig megint jol ment a kapcsolatunk de ám jött nekem egy üzenet ami nem nekem lett szánva és én nem kérdeztem töle semmit hanem rögtön utána irta h micsinálok.Segitsetek kérlek.Mit tegyek?Nagyon szeretem öt és nem akarom elvesziteni.2016. jún. 17. 18:34
1/14 anonim válasza:
Figyelj, ennek a kapcsolatnak már rég vége...ő még szereti az exét szerintem, az nem állapot ha állandóan megcsal
2/14 anonim válasza:
Tényleg egy ilyen nővel akarsz együtt lenni? Hazudozik, átver, több mint valószínű, hogy az exét szereti nem téged. Mit akarsz még? Dugjon is vele, hogy végre észhez térj?
4/14 anonim válasza:
Szerintem üljetek le és beszéljétek meg. Mond el ezt amit ide leírtál aztán kérdez egyenesen rá, hogy mi a szitu. Ha nem is dug félre, valszeg van valami az exével.
Mond meg neki, hogy legyen őszinte és mondja el mivan.
5/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat a hejesirás hibák miatt.
2016. jún. 17. 19:11
6/14 A kérdező kommentje:
De az a baj hogy tul makacs és nem mond el semmit ás ha én meg rákérdezek akkor meg azt kapom hogy mivan féltékeny vagy.Nincs mire féltékeny legyél.
2016. jún. 17. 19:12
7/14 anonim válasza:
Akkor mond neki nem féltékeny vagy viszont tisztán akarsz látni.
Mert az nem normális, hogy másik előll ennyire titkoljunk valamit.
Átirja a neveket, letagadja, stb ez nincs rendben
8/14 A kérdező kommentje:
Az a pláne hogy nem lehet vele leülni megbeszélni,mert felhuzza magát és onnan jön a vita hátán vita.
2016. jún. 17. 19:31
9/14 anonim válasza:
Akko meg dobd ki a f-a-s-zomba há má engem felcsesz :DDDDD
10/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz eset.Azért kértem tanácsot tőletek,mert én már nemtudom hogy hogyan orvosoljam a problémát.
2016. jún. 17. 20:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!