Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a barátnőm?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 23éves férfivagyok..a baràtnőm 18éves. 1éve vagyunk együtt..énvagyok neki az első komoly szerelme,viszont az utóbbi időben elégsokat veszekedtünk éshát kicsit eltàvolodtunk egymástól..elég sokat dolgozok,sajnos sokszor hétvégéken is amikor együtt lehetnénk..ezért heti3x ha tudunk talàlkozni a vàrosban. Az elmúlt 2héten heti 1-1x làttuk egymàs..akkoris veszekedéssel vàltunk el. Szexel gondunk nincs ha épp nem veszekszünk..jólbirom az àgyban, mindig keményem szétdugom a puncijàt..6-8orgazmusa szokott lenni szinte mindig..kivétel nélkül. az a lênyeg hogy egy vele egykorú gyerekkel eljàrogat amikor én dolgozok..iszogatnak,beszélgetnek..de ugye mindig azt hallom hogy ő csak 'barát' idő közbe kiderült hogy ez a csàvó bevallota neki hogy szerelmes belé..tegnap nekem ezt elmondta a baràtnőm...meghogy kényelmetlen neki ez a helyzet..meghogy szégyelli magàt..és a jó öreg ő nem tehet arról hogy mit érez. Namàrmost szerintem egyértelmű hogy neki is bejön a gyerek, erre tett utalàsokat is..és aztis mondta hogy fogalma sincs hogy mit tegyen. Most tényleg vacilàl egy 18éves gyerek között és köztem? Ti velemaradnàtok?vagy szakitanàtok?gyakorlatilag bevallota h tetszik neki màs..és nemtud dönteni..szexel bajunk nincs..nem ütöm verem nem ordibàlok:D sokszor eljárkàlunk együtt..igaz talàn picit néha elhanyagolom..melo utàn szeretek nyugiba pihenni..de én ezt töktermészetesnek veszem hogy ne lógjunk egymás nyakàn éjjel nappal...eleve aztis elitélem h van pàrja de kettesben elmàszkàlgat màs pasikkal..megkérdeztem tőle màr nemegyszer hogy megcsalt-e de mindig aztmondja hogy nem és nemis tenné.szóval?ötletek?mit tegyek?

2016. febr. 18. 10:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Ő még javában a bulis korszakában van, te pedig most növös ki, most komolyodsz meg. Ő tanul, te dolgozol. Ezek sok problémához vezetnek, ráadásul első kapcsolata vagy, szerintem engedd el, ha menni akar. Mindketten jobban jártok.
2016. febr. 18. 10:40
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

"23éves férfivagyok..a baràtnőm 18éves."

"Most tényleg vacilàl egy 18éves gyerek között és köztem?"

Haver még te sem vagy az a hú de nagy felnőtt...ki tudja a 18 éves srác mennyire gondolkodik éretten...pl van olyan rokonom aki 40+-os és olyan mint egy gyerek és ismerek olyat aki 16 évesen már dolgozott és eltartotta a családot, mert nem lett volna mit enniük, persze ez 2 elég szélsőséges példa, de arra akarok rámutatni, hogy a kor nem feltétlen csinál belőled felnőttet, vagy a 18 évesből gyereket.

Visszatérve a kérdésre...

Én ilyen dilemmában nem várnám meg hogyan dönt a másik! Bevallotta, hogy tetszik neki, eljár vele...szóval ez olyan mintha egy időzített bombával járnál, ami vagy robban vagy nem...

Még ha észre sem veszed akkor is hatással van rád, de szerintem észrevetted, hogy eléggé hatással van rád ez a dolog...én békében nyugiban elbúcsúznék tőle és vége...

De ha akarod megvárhatod azt is, hogy veled marad, vagy azt, hogy elhagy...rajtad/rajtatok áll!

csak ugye tik-tak tik-tak!

22F

2016. febr. 18. 10:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
23 évesen még kisfiú vagy.
2016. febr. 18. 10:44
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Először is:

Tanuld meg, ha egy ilyen fiatal pi.csának 6-8 orgazmusa van, akkor megjátssza magát.

Ha ez az élvezet valódi lenne, akkor úgy csókolgatná éjjel-nappal a farkadat, hogy eszébe se jutna más pasi.

Ellenben a csajod mással találkozgat, és érzelmei is vannak, azért nem tud dönteni.

Tehát kezd beleszeretni másba.

Szóval te kis szexgép: az van, hogy a csajod jó szexre vágyik, gyengédségre, törődésre, és arra, hogy igenis naponta kinyalja valaki rendesen, hogy neki is legyen végre orgazmusa. Aztán meg fogja a kis kezét, és a fülébe duruzsolja, hogy így szerelmes meg úgy szerelmes.

Ezt tőled nem kapja meg, ellenben a másik srác már most többet foglalkozik vele, mint a saját pasija.

Randiznak, eljárnak ide-oda, gondolom éjjel-nappal tolja neki a romantikus dumákat viberen, vagy máshol.

Közben meg ott vagy te, akivel gyakorlatilag csak szex van, az is inkább gyenge közepes, vagy annyi se. És egyre többször veszekedtek.

Ahelyett, hogy kaparnál mint malac a jégen, még kifogásokat is gyártasz, miért nem gáz, ha elhanyagolod.

Akkor gondolom megérted azt is, ha ő meg ki fog ba.szni egy 18 éves fiúért, akitől megkapja mindazt, amit te nem is akarsz megadni neki.

Lehet, hogy megcsal, lehet hogy nem csal meg.

De hogy boldogtalan melletted, és másba kezd beleszeretni, az biztos. Idő kérdése, és ki fog dobni.

Aztán verheted a farkad meló után otthon egyedül.

:P

2016. febr. 18. 10:46
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszokat:o
2016. febr. 18. 10:52
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Erosen ketlem hogy az a 6-8 orgazmus valosag, ha minden "orgazmusa" egyforma, akkor van egy olyan erzesem, hogy meg soha nem volt neki. Persze ettol meg kivanhatja a szexet, lehet jo, de a vege gondolom szinjatek, konnyu eljatszani. Szerintem lekellene errol ulni beszelni vele es tobb idot tolteni vele, udvarolni neki. Ha neked jo a jelenlegi helyzet es csak varod hogy veled maradjon anelkul hogy valtoztatnal, akkor ebbol pofara eses lesz.
2016. febr. 18. 10:56
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

23 eves ferfi, 18 eves gyerek.

Itt be is fejeztem az olvasast:-))

2016. febr. 18. 12:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Vidd el valahova, azért járkál el más pasikkal mert hiányolja az olyasfajta programokat! Megértem ,h fáradt vagy a munka után de egyszer kétszer kapd össze magad. Nem tudom ,h megcsalt-e már ezt nyilván csak ők tudják de tuti jó úton van afelé!
2016. febr. 18. 12:50
 9/13 anonim ***** válasza:
A baratnodet mar annyira nem erdekled. Megcsalni meg valoszinuleg nem csalt meg. Ferfitol meg nagyon tavol allsz. 6-8 orgazmust garantalom hogy meg eletedben nem okoztal. Ezek a tenyek.
2016. febr. 18. 14:17
 10/13 anonim ***** válasza:

Szia

Nagyjából ugyan ez volt velem 25F 18L felállásban. Végül csak egy barát 36 éves frissen elvált férfivel lépett le. Hülye voltam, hogy nem léptem le előbb és utolsó pillanatig vártam...

Azért veszekedtek, mert így győzi meg magát a másik mellett, hogy vele sokkal jobb lenne. El akartam tiltani tőle de nem ment, már rendszeresen nála aludt amioor véget ért.

Mond meg neki, vagy soha többet nem találkozik vele te pedig ígéred többet leszel vele és többet foglalkozol vele, vagy fejezzétek be örökre.

En esetemben véget ért akarta a csak bárátot akivel idővel sokkal több lett

2016. febr. 19. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!