Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom, mit tegyek?
2015 februárjában jöttünk össze, nyár vége óta nála lakom és a szüleinél. Tegnap olvastam el a chat beszélgetésit és lányokkal szexchatel, találkákat beszél meg, meztelen képeket kér tőlük. 23 éves és 15-16 éves lányokkal műveli ezt.
Ha tehetném már itt hagytam volna , de nincs hova mennem. Ide járok suliba. Apum nem olyan túl messze lakik, de nála se áram se víz nincs a lakásban .
Ti mit tennétek a helyemben? Van valami jó tanácsotok?
Feljelenteném...
Azonkívül elköltöznék egy másik rokonhoz akkor, ha apukámhoz nem tudnék menni. Ja és mindenképp elmennék dolgozni a suli mellett, hogy soha ne forduljon elő velem az, hogy ne tudjak lelépni egy ilyen féreg mellől.
Neked van lehetőséged dolgozni? Más rokonok?
Szia. Anyum részéről nem ismerem a rokonaim. Csak apum és az ő szülei vannak. De ők együtt laknak.
Munkalehetőség nincs sajnos csak nyáron napszám. Ami annyit fizet hogy épp meg tudjam venni a szükséges dolgokat. Ruhaeladással szoktam probálkozni de ugye az se vmi "jövedelmező"..
Szerintem nem jelenthetem fel , csak ha a lányok zaklatásnak vennék. de nem veszik annak mert szivesen szexchatelnek vele..
Akkor tűrjed.
Ők tartanak el, etetnek, ruháznak, náluk laksz. Nincs választásod.
Ezt a pasid is tudja, annyi csajt kúr le melletted, amennyit akar, úgyse csinálhatsz semmit.
Egy darabig meghúzod magad, és nem kell utcára menned. Ha ennyire nem jelentesz neki semmit, úgy is ki fog rakni, most is csak azért nem, mert nem tenne az utcára.
Esetleg gyors egymásutánban potyogtasd a kölyköket, a saját gyerekeit csak nem teszi utcára (veled együtt). Így továbbra is lesz hol lakni, lesz mit enni. Évtizedekig elvegetálhatsz így.
Csak kicsit jobban oda kell figyelni a lánygyerekekre, ha elérik a 14-15 éves kort, ne maradjanak apukával kettesben.
Később elzavarod őket diákmunkázni, és eltartanak ők.
Szia. Kicsit érzéketlen a második válszoló, de van benne igazság.
Ha nem tudsz semmit tenni, akkor maradj vele, de ez nem megoldás. Barátaid vannak? Valakihez csak tudsz költözni, akivel megfelezitek a rezsit. Hány éves vagy? Egyetemista? Kollégium nem jöhet szóba? Gondolom nem Pesten élsz, mert itt van bőven diákmunka. Nehéz helyzetben vagy, az biztos, de az ember nagyon találékony, ha az akar lenni.
Miért nincs villany es víz apudnál? Ha gondolod privát üzenetben is beszélgethetünk.
Ja, a 2-es kicsit nyersen fogalmazott, de igaza van.
Nemcsak ez, de bàrmely kapcsolatod becsődölhet, egy felnőtt nő nem tud hova menni? Ezert kell legalabb megteremteni màskor ezeket a feltételeket és nem a pasitòl vârni, hogy eltartson. Nagyon sokan itt a gyk-n nem èrtik, miert baj,ha a nő nem dolgozik. Itt az élő pèlda A kapcsolatok be****hatnak. Itt vagy kiszolgâltatott helyzetben...
Keress egy rendes munkât, albérletet és lépj le, addig meg hàt....
Csend a neved...
2. vagyok.
Gondolom legalább 18 a kérdező.
Nincs rendszeres jövedelme. Nincs munkalehetőség. Még tanul.
Egyrészt senki se kötelezhető, hogy eltartsa.
Másrészt teljes mértékben másiktól függ.
Egy fillér nélkül nem tud sehova menni, se koleszba, se barátokhoz.
Az otthoni példa is csodás: apja és a szülei. Egy munkaképes férfi és két nyugdíjas, nulla eltartott. De egy víz és villany nélküli putriban csöveznek.
A kérdező odaköltözött a pasija meg az anyósék nyakára. Miből??
Most megissza a levét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!