Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet megcsal a párom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában túl jóba van egyik munkatársával. Eddig azt mondta mindig, hogy egész nap vsak "rágják" egymást. A facebookjába ve tudok lépni, és ott láttam olyan üzeneteket, hogy leszedte a Vibert is, gondolom én, ne tudjam ellenőrizni. Legszívesebben azonnal kérdőre vonnám, de amég nem tudok biztosra semmit, addig nem akarom. Valakinek volt már hasonló esete? Hogy ne kapjak azonnal dührohamot?2015. máj. 13. 09:24
1/5 anonim válasza:
Hát nehéz dolog. Ne is szólj neki mert abból Te jössz ki most rosszul. Egy az hogy ellenőrizni próbáltad, kettő ha van közöttük valami akkor úgyis tagadná, és tuti megsértődne. Nem viselkedik furcsábban? a szex rendesen müködik?
2/5 A kérdező kommentje:
Igen azzal eddig nem volt semmi probléma. Csak eddig mindig azt mondta, hogy nem kell neki viber és nem is volt neki soha. És egyértelműen a csaj miatt csinálta mert neki írta, hogy kész van.
2015. máj. 13. 09:40
3/5 anonim válasza:
Az én volt párom nem a munkatársával kavart igaz, de ő világ életében facebook és társai ellen volt. Mindig mondta hogy ő ilyen szarokat nem fog használni.
Egyszer csak azt vettem észre, hogy van facebookja, a teloján viber és egy percre sem tette le a telefonját. Én akkor már tudtam, hogy biztos van valakije, és be is igazolódott a gyanúm.
4/5 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálok belenézni a telefonjába, csak nehogy az legyen, hogy vagy jelszót tesz rá, vagy folyton magánál hordja. Az a baj, hogy tudom milyen vagyok, és egyből leordítom a fejét, ha valamit találok. Mindig azt mondja, hogy nem ember aki megcsalja a másikat. De szerintem ő most megszegte ezt a szabályt.
2015. máj. 13. 11:09
5/5 anonim válasza:
Mi lenne, ha kicsit bő pórázra eresztenéd? Meg tudod tenni? Kimulatja magát, és ha értékes nő vagy, visszamegy hozzád, térdencsúszva. Hm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!