Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon megcsal? Nagyon furán viselkedik mostanában. Úgy érzem hűtlen a párom
Mostanában a barátom ( együtt élülnk) nagyon sunyin viselkedik. Pl : állandóan elmegy a 'haverjahoz' de multkor mikor elment itthagytabtelojat es ezt az uzenetet kapta: jossz ertem? Ez egy L.Il nevu lanytol kapta Erre azt irta h mindjart megyek. Mindig egy csaj hozzs haza. Mivel meg nincs jogsija vele megy vasarolni ugy hogy nekem nem is szolt csak utolag tudtam meg hajnali haromigvelmarad
Az urugye az h szihologiai terapian van vagy mi. Mostanaban kicsit sokat veszekszunk meg lehet h turelmetlen vagyok vele.. De ez nem ok arra h megcsaljon. Amugy a csaj akivel nemtommicsinal nagyon gazdag mivel a szulei tejelik. Plasztikazott segge meg melle van. Szőke haja meg szép arca. Aggódnom kéne? Én magam sokat dolgozom. De mar tiszta detektivnek erzem magam. Mindig irja neki a csaj h joreggelt meg joeszakat meg irogat neki.tudom nem szep azbuzeneteit olvasni, de....marbnem bizok meg bennene. Aggódnom kéne? Megcsal?
undorító vagy, én sose néznék bele más üzeneteibe
te menj "szihologushoz" ha már nem tudod leírni
"szihologiai"
Na ilyet se láttam még :D
De miért hagyna el azért mert megkérdezed tőle, hogy miért írkál neki egy másik csaj és miért nem veled ment vásárolni?
Ne haragudj de ha ezért elhagy akkor máris tudod mennyit érsz neki.
Viszont ne úgy ronts neki, hogy tudod, hogy megcsal... mert egyáltalán nem biztos.
Nem kell aggódnod
De MEGCSAL!
Ideje váltanod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!