Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsal vagy nem csal meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal vagy nem csal meg a párom?

Figyelt kérdés
megcsalás
2015. jan. 7. 09:57
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
sajna tesó, megcsal :(
2015. jan. 7. 09:58
 2/24 anonim ***** válasza:
Megcsal. Ez van:/
2015. jan. 7. 10:02
 3/24 anonim ***** válasza:
Ebből aztán sokat lehet meg tudni. xD bizony meg csal....
2015. jan. 7. 10:05
 4/24 A kérdező kommentje:

A barátnőmmel 6 éve vagyunk és lakunk együtt. Aminap felhívott egy ismerősöm,hogy egy ismerőse szólt neki,hogy az én barátnőmet megtalálta egy szextárskeresőn teljesen meztelenül, velem alig alig akar lefeküdni, méghogy lefeküdni még picsit se illetve csókot se akar adni,de közbe állítja,hogy szeret; ott meg kiirta,hogy előről-hátulról-orrba-szájba lehet bármit vele csinálni ő semmi rossznak nem az elrontója. (irtak neki és azt irta vissza,hogy idézem:" bármikor találkozhatnak és lehet bármi,de ő inkább térdeléssel kezedne aztán ami a csövön kifér és amíg bírják mindketten,de abban is bennevan,ha visz egy másik srácot is és ketten egyszerre megb....k.")

Szerintetek mit csináljak? Teljesen ki vagyok bukva! Nem tudom,hogy mi tévő legyek.

2015. jan. 7. 10:07
 5/24 anonim ***** válasza:
56%
A monogámiát csak az egyház találta ki, ne parázz ezen :D
 6/24 anonim ***** válasza:
0%
igen megcsal és szerintem terhes vagy, sőt akivel csal ő is terhes!
 7/24 anonim ***** válasza:
te is láttad a hirdetést?
2015. jan. 7. 10:08
 8/24 anonim ***** válasza:
Ez így már üzleti tevékenységnek minősül:D
2015. jan. 7. 10:08
 9/24 anonim ***** válasza:
szerintem a párod egy vietnami csüngőhasú sertés, posztkommunista értékrenddel.
2015. jan. 7. 10:09
 10/24 anonim ***** válasza:
3# vagyok kérdező. Igen szerintem megcsal , de lehetséges hogy el laposodott sex téren. Figyelj vannak ilyen k*csögök akik fel rakják a másikat , lehet hogy már régi az a hirdetés. Próbáld meg hogy felhívod vagy írsz neki , aztán ha benne van le is bukott. Ennyi az egésznek a lényege nem tudom mit kell ezen túl kompenzálni. :)
2015. jan. 7. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!