Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom. Mit tegyek?
(Nő vagyok)
6 éve vagyunk együtt.Van egy közös kislányunk.Sajnos eltávolodtunk egymástól.Januárban lesz egy éve hogy nem szeretkezünk.
Megkérdeztem hogy miért nem vonzódik hozzám de nem tudott válaszolni.
Tettem egy olyan lépést hogy feltörtem a facebookját.Na találtam ott sok mindent.A volt osztálytársamhoz járkál.dicsérgeti a testét (nagyon csinos vagy,jó a tested meg stb...Nem derült ki a beszélgetésből hogy le feküdtek a egymással.Szétköltözésre nincs lehetőségem nincs hova mennem.szeritetek mit kellene tennem.teljesen kivagyok.
Tehát nincs bizonyítékod...hogy megcsal mégis kivagy rá akadva mert te kémkedtél utánna..
Igen szexistának hangzok, nem véletlenül.
Azon gondolkodtál hogy az elhidegülés két oldalu dolog?
Meg tettél már mindent amire gondoltál hogy segíthet? (csiniruci fehérnemű új haj, edzés/fogyás...mittomén)
Meg tettél már mindent amit ő kért tőled? Ha nem kért semmit mond meg neki hogy a 3as szexen kívül bmit kérhet.
És a többi...és a többi....
Ha ezek után nincs semmi változás (ez még egy bő éves procedura attól függően miken kell változtatni).
akkor megkérni hogy ő is változzon abban amin te szeretnéd hogy változzon és ha ő nem tud/akar és még mindig nem tudsz elmenni tőle....tarts szerető(ke)t.
4.nek
Én nagyon kívánom vele a szexet.de elutasít,hiába próbálkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!