Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a párom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

(Nő vagyok)

6 éve vagyunk együtt.Van egy közös kislányunk.Sajnos eltávolodtunk egymástól.Januárban lesz egy éve hogy nem szeretkezünk.

Megkérdeztem hogy miért nem vonzódik hozzám de nem tudott válaszolni.

Tettem egy olyan lépést hogy feltörtem a facebookját.Na találtam ott sok mindent.A volt osztálytársamhoz járkál.dicsérgeti a testét (nagyon csinos vagy,jó a tested meg stb...Nem derült ki a beszélgetésből hogy le feküdtek a egymással.Szétköltözésre nincs lehetőségem nincs hova mennem.szeritetek mit kellene tennem.teljesen kivagyok.

2014. nov. 8. 15:46
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Szereted még a férjed? Miért nincs szex? Esetleg nyitott házasság, és akkor mindenki mehet pasizni, csajozni ahogy jólesik.
2014. nov. 8. 15:48
 2/19 anonim ***** válasza:
hát mindig a gyermek és jövője legyen előttted! amíg nem tudod biztosítani aneki a mostani élet színvonalát, anyagi biztonságát addig inkább ne tégy semmit...
2014. nov. 8. 15:49
 3/19 anonim ***** válasza:
hát ha nem sikerül helyre hozni a kapcsolatot jobb a külön válás szerintem. Beszélj még vele hátha rendbe tudjátok hozni sok sikert
2014. nov. 8. 15:49
 4/19 A kérdező kommentje:
Szeretem.Első szerelmem.És ezért is fáj hogy ezt teszi velem.próbálok közeledni felé de elutasít.Nem nyitott kapcsolat.
2014. nov. 8. 15:51
 5/19 anonim ***** válasza:
Bocs, de ha január óta nincs szex, akkor min csodálkozol? Inkább az lenne a furcsa, ha nem csalna meg valakivel. Nő vagyok, de én sem bírok ki egy évet szex nélkül!
2014. nov. 8. 15:51
 6/19 CptTomato ***** válasza:

Tehát nincs bizonyítékod...hogy megcsal mégis kivagy rá akadva mert te kémkedtél utánna..

Igen szexistának hangzok, nem véletlenül.

Azon gondolkodtál hogy az elhidegülés két oldalu dolog?

Meg tettél már mindent amire gondoltál hogy segíthet? (csiniruci fehérnemű új haj, edzés/fogyás...mittomén)

Meg tettél már mindent amit ő kért tőled? Ha nem kért semmit mond meg neki hogy a 3as szexen kívül bmit kérhet.

És a többi...és a többi....

Ha ezek után nincs semmi változás (ez még egy bő éves procedura attól függően miken kell változtatni).

akkor megkérni hogy ő is változzon abban amin te szeretnéd hogy változzon és ha ő nem tud/akar és még mindig nem tudsz elmenni tőle....tarts szerető(ke)t.

2014. nov. 8. 15:52
 7/19 A kérdező kommentje:
A kislányom jövőjét nézem.Ezért is tűrők.de nagyon fáj azt olvasni ahogy másnak a testét meg mindenét dicsérgeti.
2014. nov. 8. 15:53
 8/19 anonim ***** válasza:
Már nem szeret téged. Csak még nincs neki másik, aki miatt elküldhetne. Hiszen akkor ki főzne és mosna rá??
2014. nov. 8. 15:54
 9/19 A kérdező kommentje:

4.nek

Én nagyon kívánom vele a szexet.de elutasít,hiába próbálkozok.

2014. nov. 8. 15:55
 10/19 anonim ***** válasza:
Ha mindig elutasít és hiába veszed fel a legszexibb hálóinget akkor is, akkor marad még az, hogy megbeszélitek. De ha már megcsal, akkor úgyis csak idő kérdése, hogy lelépjen. Ha vigasztal valamennyire az én férjem sem hajlandó a szexre és nem csal meg, ilyen is van, ő csak aszexuális, fontosabb neki a hobbija, mint a szex, de ő legalább mondja, hogy csinos vagyok, stb., dehát mire megyek vele....
2014. nov. 8. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!