Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom. Mit tegyek?
(Nő vagyok)
6 éve vagyunk együtt.Van egy közös kislányunk.Sajnos eltávolodtunk egymástól.Januárban lesz egy éve hogy nem szeretkezünk.
Megkérdeztem hogy miért nem vonzódik hozzám de nem tudott válaszolni.
Tettem egy olyan lépést hogy feltörtem a facebookját.Na találtam ott sok mindent.A volt osztálytársamhoz járkál.dicsérgeti a testét (nagyon csinos vagy,jó a tested meg stb...Nem derült ki a beszélgetésből hogy le feküdtek a egymással.Szétköltözésre nincs lehetőségem nincs hova mennem.szeritetek mit kellene tennem.teljesen kivagyok.
Szerintem sem lobog a szerelem irántad.
Inkább csak szeret, szeretettel, legjobb esetben is. Úgy tűnik vágya már nincsen feléd. Nem tudom mit tehetnél. Többen írták, hogy öltözz szexisen, stb... Esetleg nézd meg a másik csaj,t hogy ő mit tudhat amit te nem. (testben, öltözködésben, másolni csak azt tudod)
És szerintem tudja miért nem kíván. Legrosszabb esetben annyi: "nem kívánlak" és kész értsd = nem tudlak szexuálisan nőnek nézni. Kegyetlen de ez az igazság. Ha kövér, ilyen/olyan vagy azt meg nagyon nagyon nehezen húzod ki belőle, a férfiak nem vállalják a 3. világháborút egy "öltözködj már ku---ásabban" -ért.
Nem tudni lefeküdt e vele, ezt én sem tudom, de 1 év szex nélkül... meglepne ha nem.
Éééés nem kizárt, hogy 1 éve azért nem nyúl hozzád, mert hozzá nyúl. Ez sem kizárt ám.
Össezegezve: nem lehet, hogy te a szemében már "csak" anya, a gyerekének anyja vagy és ennyi?
Ez sok mindent megmagyarázna.
Egzotikus, jó húsban (van mit fogni) és valószínüleg totálisan más mentalitás ahhoz képest amit megszokott.
Otthon meg az "ismert", "gyerekem anyja".
Jól tippelek, hogy ő csak azért nem szakít, mert ott a gyerek?
Elég rosszul hangzik a dolog...
A dolog sajnos egyértelmű. . Sajnálom de csal a férjed.
Mit tudsz tenni?
1., kutakodni tovább ,rábukkanni több dologra amit eddig is selytettél a végén totál ki fogsz készülni.. ami a kislányodnak lesz a legrosszabb.
2., elfogadni a tényt hogy egy halott kapcsolatban vegetálsz, más nő/k? Maradékával beérni..A gyereketek ezt a családmintát fogja látni vinni tovább a szìvében ha felnőtt! (Bizony nagy felelősség.. A gyerek attól hogy kicsi, még nem hülye!(tapasztalatból beszélek)
3., tovább lépsz , akárhogy akárhova, attól hogy van egy gyereked még valaki megadhatja azt hogy szeret, nőnek kezel, boldoggá tesz,
Kívánja minden porcikádat!
Ezzel a gyereked azt tanulja meg hogy egy nőnek igenis kell hogy legyen büszkesége!
Tegyük fel, ugyanez a lányoddal történik..
Mit mondanál neki?
Tűrj, mert nincs más lehetőséged??
Vagy hagyd ezt a férfit jobbat érdemelsz !
Engedd meg hogy megússza veled azt az életfilozófiát ahogy élek:
"Mindenki pont annyit ér, amennyinek tartja magát!"
Kezdd azzal hogy hétvégén kicsìped magad (magadnak!)
Menj el a barátnőiddel bulizni!!
Hidd el nagyon meg fog lepődni!
Légy nő!!! Gyönyörű aztán hagyd el a p**ba az első lehetőségednél! !!!
Sok sikert, kívánok neked Boldog életet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!