Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a párom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

(Nő vagyok)

6 éve vagyunk együtt.Van egy közös kislányunk.Sajnos eltávolodtunk egymástól.Januárban lesz egy éve hogy nem szeretkezünk.

Megkérdeztem hogy miért nem vonzódik hozzám de nem tudott válaszolni.

Tettem egy olyan lépést hogy feltörtem a facebookját.Na találtam ott sok mindent.A volt osztálytársamhoz járkál.dicsérgeti a testét (nagyon csinos vagy,jó a tested meg stb...Nem derült ki a beszélgetésből hogy le feküdtek a egymással.Szétköltözésre nincs lehetőségem nincs hova mennem.szeritetek mit kellene tennem.teljesen kivagyok.

2014. nov. 8. 15:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lobog a szerelem irántad.

Inkább csak szeret, szeretettel, legjobb esetben is. Úgy tűnik vágya már nincsen feléd. Nem tudom mit tehetnél. Többen írták, hogy öltözz szexisen, stb... Esetleg nézd meg a másik csaj,t hogy ő mit tudhat amit te nem. (testben, öltözködésben, másolni csak azt tudod)

És szerintem tudja miért nem kíván. Legrosszabb esetben annyi: "nem kívánlak" és kész értsd = nem tudlak szexuálisan nőnek nézni. Kegyetlen de ez az igazság. Ha kövér, ilyen/olyan vagy azt meg nagyon nagyon nehezen húzod ki belőle, a férfiak nem vállalják a 3. világháborút egy "öltözködj már ku---ásabban" -ért.

Nem tudni lefeküdt e vele, ezt én sem tudom, de 1 év szex nélkül... meglepne ha nem.

Éééés nem kizárt, hogy 1 éve azért nem nyúl hozzád, mert hozzá nyúl. Ez sem kizárt ám.

Össezegezve: nem lehet, hogy te a szemében már "csak" anya, a gyerekének anyja vagy és ennyi?

Ez sok mindent megmagyarázna.

2014. nov. 8. 15:59
 12/19 A kérdező kommentje:
sajnos nekem semmi praktika nem vált be.nem vagyok kövér,igényes vagyok.csinosan öltözködök.
2014. nov. 8. 16:00
 13/19 CptTomato ***** válasza:
Akkor öltözz ku*vásan....
2014. nov. 8. 16:01
 14/19 A kérdező kommentje:
a másik nő.kövérebb mint én.színesbörű,és egy cseppett sem néz ki jobban nálam.
2014. nov. 8. 16:03
 15/19 anonim ***** válasza:

Egzotikus, jó húsban (van mit fogni) és valószínüleg totálisan más mentalitás ahhoz képest amit megszokott.

Otthon meg az "ismert", "gyerekem anyja".

Jól tippelek, hogy ő csak azért nem szakít, mert ott a gyerek?

2014. nov. 8. 16:09
 16/19 A kérdező kommentje:
nem tudom.kérdeztem de azt mondta hogy nem azért van velem mert itt a kislány.
2014. nov. 8. 16:12
 17/19 anonim ***** válasza:
vigyázz, mert a facebook feltöréséért akár be is perelhet!
2014. nov. 12. 12:48
 18/19 anonim ***** válasza:

Elég rosszul hangzik a dolog...

A dolog sajnos egyértelmű. . Sajnálom de csal a férjed.

Mit tudsz tenni?

1., kutakodni tovább ,rábukkanni több dologra amit eddig is selytettél a végén totál ki fogsz készülni.. ami a kislányodnak lesz a legrosszabb.

2., elfogadni a tényt hogy egy halott kapcsolatban vegetálsz, más nő/k? Maradékával beérni..A gyereketek ezt a családmintát fogja látni vinni tovább a szìvében ha felnőtt! (Bizony nagy felelősség.. A gyerek attól hogy kicsi, még nem hülye!(tapasztalatból beszélek)

3., tovább lépsz , akárhogy akárhova, attól hogy van egy gyereked még valaki megadhatja azt hogy szeret, nőnek kezel, boldoggá tesz,

Kívánja minden porcikádat!

Ezzel a gyereked azt tanulja meg hogy egy nőnek igenis kell hogy legyen büszkesége!

Tegyük fel, ugyanez a lányoddal történik..

Mit mondanál neki?

Tűrj, mert nincs más lehetőséged??

Vagy hagyd ezt a férfit jobbat érdemelsz !

Engedd meg hogy megússza veled azt az életfilozófiát ahogy élek:

"Mindenki pont annyit ér, amennyinek tartja magát!"

Kezdd azzal hogy hétvégén kicsìped magad (magadnak!)

Menj el a barátnőiddel bulizni!!

Hidd el nagyon meg fog lepődni!

Légy nő!!! Gyönyörű aztán hagyd el a p**ba az első lehetőségednél! !!!

Sok sikert, kívánok neked Boldog életet!

2014. nov. 13. 12:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzá tennék:ha neked nincs hová mennie, akkor menjen ő a szinesbőrühöz, ha annyit járkál oda maradjon is ott!
2014. nov. 13. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!