Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsal a párom? (Jelek lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsal a párom? (Jelek lent)

Figyelt kérdés

1: nagyon borostás volt lent. Pedig beteg voltam, ezért nem is voltunk együtt. Azt mondta, h nekem csinálta, csak pár napja.

2: Amikor elment, nem jött semmi, mintha nem is ment volna el. (Egész nap dogozott, reggel akarta, de akkor nem értem rá, így este találkoztunk.+ idős férfiről van szó)

3: Nem élünk együtt, de minden nap felhív, és sokat akar találkozni velem (legtöbbször nem a szex miatt). Gondolom, ha lenne valakije hanyagolna.

4: kb 3 éve tart, de sohasem mondja, h szeret.

Mostanában kezdek paranoiás lenni, és legbelül nagyon bizonytalan. Szeretném visszakapni a jókedvemet.

2014. okt. 9. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Fiu vagy vagy lány?
2014. okt. 9. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Erre semmit sem írok.Itt a 4-es az aminél még mondanák valamit.De az egész érthetetlen.
2014. okt. 9. 21:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Lány vagyok.

Hú lehet, h elég értelmetlen.

Dióhéjban: Több mint egy hét után szeretkeztem a párommal, akinek "semmi sem jött" amikor elélvezett. + kb három - napos borosta volt a micsodáján.

Azt mondta, h nekem csinálta, csak nem gyógyultam meg.

Közbe meg én kezdeményeztem a szexet nem is ő.

A 3-4 érthető azt hiszem.

2014. okt. 9. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Miért vagy Vele 3 éve ha még csak nem is tudod, szeret-e? o.o Szerintem gondolkozz el, esetleg beszélgess vele, a kommunikáció fontos. Bár a szeretetnél/szerelemnél azért jobb lenne, ha éreztetné^^
2014. okt. 9. 21:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Sajnos ő nem az a beszédes, kitér mindenféle komolyabb téma elöl. Ebből fakad minden bizonytalanságom.

Nagyon félek, mert eddig mindenkit megcsalt.

2014. okt. 9. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:
Jézus, mindenki? O.o Sajnálattal hallom, a gondolata is elborzaszt, teljesen komolyan :( Nézd, ebben az esetben, teljesen normális hogy paranoiás vagy, de nem a társad az, akinek meg kellene Téged kicsit nyugtatnia? Én nem érezném magam biztonságban, ha nem tudnék bármikor beszélni a párommal. Nem sokat, de a legfontosabbakat, hiszen a bizalom a kapcsolat alapja nem? Ezen kicsit dolgozni kellene(jelen esetben nem annyira neked mint neki^^ :) ). Nem minden pasi szeret beszélni, de ha értékes vagy számára (nem olyan "drágaszáág"osan értékes, hanem kötődik hozzád érzelmileg) akkor szerintem ennyit megtehet. Nyilván nem meg kérdezni hogy "Hé, Gyuszi megcsaltál?" de azért na :) Sok sikert, remélem nem fogsz többet csalódni!
2014. okt. 9. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
A borosta nem jelent semmit, a kevés jött meg lehet a hokizás eredménye. Amit leírtál, abból nem lehet arra következtetni, hogy meg lennél csalva.
2014. okt. 9. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!