Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom? (Jelek lent)
1: nagyon borostás volt lent. Pedig beteg voltam, ezért nem is voltunk együtt. Azt mondta, h nekem csinálta, csak pár napja.
2: Amikor elment, nem jött semmi, mintha nem is ment volna el. (Egész nap dogozott, reggel akarta, de akkor nem értem rá, így este találkoztunk.+ idős férfiről van szó)
3: Nem élünk együtt, de minden nap felhív, és sokat akar találkozni velem (legtöbbször nem a szex miatt). Gondolom, ha lenne valakije hanyagolna.
4: kb 3 éve tart, de sohasem mondja, h szeret.
Mostanában kezdek paranoiás lenni, és legbelül nagyon bizonytalan. Szeretném visszakapni a jókedvemet.
Lány vagyok.
Hú lehet, h elég értelmetlen.
Dióhéjban: Több mint egy hét után szeretkeztem a párommal, akinek "semmi sem jött" amikor elélvezett. + kb három - napos borosta volt a micsodáján.
Azt mondta, h nekem csinálta, csak nem gyógyultam meg.
Közbe meg én kezdeményeztem a szexet nem is ő.
A 3-4 érthető azt hiszem.
Sajnos ő nem az a beszédes, kitér mindenféle komolyabb téma elöl. Ebből fakad minden bizonytalanságom.
Nagyon félek, mert eddig mindenkit megcsalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!