Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom megcsal, mit tegyek?
Figyelt kérdés
6 hónapos terhes vagyok.A barátom a jelek szerint megcsal(használt óvszer a szemetesben,egy vörös melltartó az ágy alatt,és biztos hogy nem az enyém).Mondjam meg neki hogy todom hogy megcsal?Vagy mit csináljak?Nem akarom hogy a gyerekem apa nélkül nőljön fel.2014. jún. 30. 21:04
1/13 anonim válasza:
Beszélj vele erről,ne dugd homokba a fejed.
2/13 anonim válasza:
Ha ennyire egyértelmű jeleket hagy maga után, nem is szeret, és azt várja, hogy Te dobd ki. Dobd is ki a fakkba. Kis r0hadék. De a gyerekhez se legyen több köze. AZ ilyen nem való se férjnek, se apának.
4/13 anonim válasza:
Mindenképp beszélj vele.
Mi mást lehetne tenni, mit vársz ezen kívül válasznak?
6/13 anonim válasza:
Inkább nőjön fel a gyerekem apa nélkül, mint egy olyan apa mellett, aki gerinctelen módon félrekefél a terhes párja mellett. De te tudod...
7/13 A kérdező kommentje:
Csak a kicsi miatt vacilálok.Ő 26 én 25
2014. jún. 30. 21:08
8/13 anonim válasza:
Vele maradnál érdekből?
És képes lennél vele élni ezzel a tudattal?
Háát a te életed.
De ha van rá lehetőséged akkor hagyd ott.
9/13 C0r3 válasza:
Én apa nélkül nőttem fel, anyám egyedül tartott el. Tök jól megvoltam. A lehető legjobban döntött akkor, amikor kidobta.
10/13 A kérdező kommentje:
#9-es ,nem hiányzik apukád néha,velük mi történt?
2014. jún. 30. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!